19 augustus 2014


Uitzending Voetbal International van 18-08-2014 trekt 681.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 18 augustus 2014 (hier terug te zien) heeft 681.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 10,0 procent). Daarmee eindigde het programma op de 18e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 696.500 kijkers per keer.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


6 opmerkingen:

Geert Wilders zei

VI kan de boom in.

Anoniem zei

Ik woon in het buitenland en als ik zo nu en dan in Nederland koop ik altijd een VI. Het viel me op dat afgelopen week Gijp zijn column er niet in stond. Is dit tijdelijk, of is het na een paar jaar tijd voor iets nieuws?

Anoniem zei

Gijp is zijn column kwijt in VI,en hij zei toch al in de uitzendingen wat er in zijn volgende column kwam te staan....

Anoniem zei

Bedankt voor je reactie. Ik wist dit niet, maar als de norm word, dan kan Johan ook wel ophouden met zijn column..... ;)

Anoniem zei

flopshow

Gert Jan zei

Anoniem 17:39.
Wat Johan betreft vind ik dat niet opgaan.Normaliter gaan zijn verhaaltjes over mensen uit het voetbal die in lang vervlogen tijden iets hebben betekend.In tegenstelling tot zijn bijdrage in VI waar hij het liefst 10 keer terugkomt op hetzelfde item, vind ik zijn columns meer niveau hebben.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link