02 december 2013


Uitzending Voetbal International (ma 02-12-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 2 december 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

super snel. dank

Anoniem zei

Die kan lekker zingen die Leo Beenhakker!

Anoniem zei

Echt kut info van Derksen over die artiest. Wat maakt ons dit nu uit?

Anoniem zei

HANSIE HANSIE

Anoniem zei

Ik vind het jammer dat ik de laatste tijd merk dat de mannen aan tafel maar wat roepen. Dat is misschien altijd wel zo geweest, en zelfs het kracht van het programma, maar na zoveel keer is het gewoon irritant.

Natuurlijk mag je je mening aan de actualiteit aanpassen, maar in sommige gevallen hebben ze het gewoon helemaal mis. En daar komen ze dan nooit op terug. Kijk bijvoorbeeld hoe goed Bale het doet bij R Madrid. Het was nog niet zo lang geleden, vooral volgens Rene, al een pijnlijke, kansloze, schaamtevolle situatie voor die jongen. R Madrid moest in januari maar haar verlies pakken en alweer afcheid van Bale nemen, enz. Sindsdien draait het aardig en dan hoor je (bijna) niks meer erover.... De beelden van Sport1 mogen ze gebruiken, ik snap dat het geld kost, maar daar zouden ze dan ook meer mee moeten doen. Misschien wat commentaar met beelden, een 1 minuut filmpje van hoogtepunten van de buitenlandse competities en niet maar een mooie goal die 1x voorbij vliegt tijdens de intro. Schaf dat hele Sport1 gedoe anders gewoon af.

Altijd maar weer ''maandag, dolle duikavond'' tja... het is me wat.

Overigens valt mij de laatste uitzendingen op dat Escha minder prominend in beeld is, moge dat vooral zo blijven!

Anoniem zei

Ze hebben geen verstand van voetbal,dat mogen duidelijk zijn ja.

obat stroke alami zei

haha its danny :D

Arie zei

stelletje zeikerds hier,...als je het programma niks vindt, kijk dan gewoon niet

Anoniem zei

We hoeven toch niet iedere minuut van het programma leuk te vinden, knuppel.

Anoniem zei

Grappig ook dat Gijp deze keer zei dat Zlatan het uit bij Portugal niet zag zitten omdat zijn ploeg zo slecht was ofzo. Vorige keer zei Gijp nog dat Zlatan rustig aan deed en Portugal even zou oprollen thuis omdat hij zoveel beter is dan Portugal. Die man die lult maar wat. In het begin van het seizoen vond hij Bruna een geweldige verdediger voor de NL competitie en nu vindt hij het een complete lul....

Anoniem zei

Inderdaad. Maar sinds die burnout vorig jaar van Rene is het nooit meer goed gekomen met hem, zo heb ik het idee. De eerste keer Bruna of Tim Immers zeggen is leuk, de tweede keer nog net. Maar na de 846e keer, en vooral zo geforceerd en net doen of ie het niet weet, tja - dan is het gewoon niet meer leuk. Het lijkt gewoon of hij maar al te graag grappig wil zijn. De grappen bij Johan komen er nog ''spontaan'' uit; bij Rene denk ik altijd dat ie nog lang heeft zitten nadenken over zijn grappen. Zoals anderen ook al eens zeiden hier: zijn colum in VI kan je opheffen, hij herhaalt wat in de uitzending wordt gezegd.

Anoniem zei

Wat mij overigens ook opvalt aan Gijp is dat hij zelf echt nergens tegen kan. Hij lacht iedereen keihard uit, zie bijvoorbeeld Co die darter vorige week, maar je ziet hoe ongemakkelijk Gijp het heeft als het een keer over hem gaat. Best triest eigenlijk. Gisteren ook, toen gezegd werd ''jij had toch ook een nummer 1 hit?''. Je zag aan hem dat ie het niet leuk vond. Hetzelfde geld in mindere mate voor Genee, maar hij kan nog snel van onderwerp wisselen als het zover komt.

Anoniem zei

mee eens, gijp wordt te zielig voor woorden, far over the hill, niet leuk meer.!!! adhd mannetje, met kaal koppie, grote bek, en zou ook eens wat minder mensen op de rug moeten meppen= irritant!

Anoniem zei

Koning Voetbal is wel een leuk programma. Zou mooi zijn NOSVoetbal VS VI.
____
Even over Gijp dat heeft hij altijd al gehad. Dat ze tegenwoordig geen beelden meer kunnen/willen uitzenden is het echt stukken minder geworden.

Anoniem zei

de beste uitzendingen waren toen zonder gijp, met van duren bijv.
Maar hoe het ook zij, ik kijk alleen om de geweldige timing van Derksen. Die gast is waar het programma om draait. Gijp heeft maar een bijrol.

Anoniem zei

Derksen gooit ook maar het ene cliché na het andere eruit.
Je kan iedere mening van Derksen zo dromen voordat hem überhaupt een vraag gesteld wordt.

Ze helpen zichzelf om zeep door gewoon veel te vaak met hun ijdele hasses op TV te komen. En door de "gasten" nooit te vernieuwen. Derksen wil alleen maar jaknikkers naast hem. Als iemand het een keer niet met hem eens is dan heeft de persoon "niks te melden" en hoeft ie nooit meer terug te komen.

Het zou een verademing voor het programma zijn als er eens een gast langs zou komen die de grond gelijk zou maken met Derksen en Gijp, maar daar zijn ze beide veel te schijterig voor.


Anoniem zei

^ Dan moet Hans van Breukelen weer eens langs komen.

Koning Voetbal met NOS vs. VI zou trouwens echt toptelevisie opleveren!

Anoniem zei

Slecht die hans en kijkt ie om hem heen of ie aandacht van plubliek krijgt,wat een nagemaakte is dat zeg.

Anoniem zei

Johan is vandaag de dag wel bezig met boekjes promoten hé.
Begint een klein beetje irritant te worden net zoals die kantine lul/kut. Neem dan een andere sponsor maar dit is echt niets.

Anoniem zei

Top ja of nie.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link