04 mei 2013


Wilfred Genee over het aandeel van Johan Cruijff in het huidige succes van Ajax (PowNews)

Wilfred Genee was gisteren (3 mei 2013) te zien in PowNews, waar hij sprak over hoe groot het aandeel nu was van Johan Cruijff in het huidige succes van Ajax. Ook andere prominenten zoals Peter R. de Vries gaven hun mening. Het item in PowNews is hieronder te bekijken.


Klik hier voor meer items uit PowNews.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

ik begrijp sowieso niet waarom Cruijff genoemd wordt. zoals wilfred al zei, is dit het 3e kampioenschap van ajax. dus technisch gezien rijdt Cruijff op de successen van het vorige beleid.

en als wij echt goed naar de situatie gaan bekijken, is criuyf niet gekomen om ajax kampioen te maken. maar is hij hy juist gekomen om ajax te laten concurreren in de top(champions leag). dus daarop moeten wij Cruijff beoordelen en dat kan pas over 3-4 jaar.

kevin zei

ik ben het eens met anoniem 1. Cruijff kan pas over een paar jaar genoemd worden, of wanneer er een jeugdspeler doorbreekt die naar de top gaat. aangezien dat zijn hele filosofie en beleid is.

Anoniem zei

De Boer moet alle credits krijgen niet Johan C. Maar zoals wel is gebleken is Johand D het kontmaatje van Johan C. En dit is zeker niet de verdienste van het vorige bestuurd. De boer + het team heeft dit gedaan/

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link