14 september 2012


Uitzending Voetbal International (vr 14-09-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 14 september 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


42 opmerkingen:

Bossiekamp zei

Lekker uitzendingkje!!

Anoniem zei

Duurt de download bij iedereen zo lang?

Anoniem zei

Dank je vanuit Schotland

Rob Volendam zei

Goede uitzending, leuk dat Emile weer aanschoof.

Raymond zei

Anoniem zei
Duurt de download bij iedereen zo lang?

14-09-12 23:17

Hier duurt het in ieder geval erg lang ja.

Anoniem zei

Kantine held = Tenenkrommend

Anoniem zei

Anoniem zei
Duurt de download bij iedereen zo lang?
14-09-12 23:17

Hier ook ja 46 KB/s :(

Dhr. Peter Niskoker zei

Downloaden gaat zeer traag inderdaad. Wil eindelijk even bijkomen nadat ik de hele dag zo stijf als een lantaarnpaal met een bloedddruk van 170 heb gelopen door een vermoedelijk overgedoseerde fatburner en nu zijn al die dikker huisvrouwen met hun tienerndochters zeker Idols aan het downloaden.

Zak toch in de stront kut RTL!

Frits zei

duurt vreselijk lang die download :(

Dr.LuL zei

Emile Schelvis..... ik ben benieuwd.

Ik gok erop dat ie een stuk of 5 mislukte grappen heeft gemaakt.

En een stuk of 10 keer interessant heeft willen doen. vreselijke vent dat t is.

Anoniem zei

Prima uitzending, niks mis mee

Gijpie had een keer z'n pilletjes genomen en was eens niet zo'n azijnzijkerd.

best een top show


Mooi stoeltje zei

Vond schitterende uitzending en durf zelfs te stellen, alhoewel ik niet de grootste Schelvis fan ben, hij voor de perfecte balans zorgde tussen humor en serieuze vakkennis en ik dit één van de betere afleveringen vond van 2012! Zelfs met Schelvis al betrap ik Emile soms ook op humor maar zegt hij dat nooit luidop maar zachtjes... Heb genoten vanavond!!!

Anoniem zei

Emile is per definitie niet meteen slecht of zo, maar ik vind Jan Boskamp echt 10 keer leuker. Maar dat blijft ook wel een unieke gozer met een goede dosis humor en zelfspot.

Boskamp is ook erg zichzelf en maakt nooit grappen, puur om maar een grap te maken. Ik ken tafelgasten waarbij dat anders verwerkt.

Leuke uitzending verder, maar die kantineheld kan echt niet meer. Dat de mensen die zich daar voor op geven dat zelf niet snappen.

Anoniem zei

Ben een beetje Hansi- en Boskamp-moe. Schelvis is een beetje de saaimans van het gezelschap, maar in ieder geval beter dan Van Hanegem die langzamerhand een beetje zielig begint te worden of die irritante schreeuw-lama. Zie liever Aad de Mos (lekkere mafkees) of een nieuw gezicht. En gaarne degene die het itempje "barheld" heeft bedacht ontslaan, tenenkrommend en slaapverwekkend iedere keer.

Anoniem zei

Boskamp blijft in mijn ogen de beste gast. Ik vond deze uitzending zeker niet slecht, maar met Schelvis heb ik toch vaak een studio voetbal gevoel.

Koekoek! zei

Inderdaad, een serieuze gozer zonder al te veel lol. Voor de rest, Boskamp for President!

Dr. LuL zei

Haha, die Emile......

Ze hebben hem opzettelijk een beetje zitten negeren. En zelfs dan weet ie er nog 2 slechte grappen uit te gooien. Maar hij heeft dit keer ook wijselijk zijn smoel dicht gehouden waardoor ik dit een uitstekende uitzending vond. Als hij vaker er zo bij zit dan mag ie van mij vaker langskomen. Want dat geslaan van Boskamp vind ik een beetje irritant worden.

Dr.LuL

Rob Amsterdam zei

Wat doet die Schelvis daar? De hoofdreden zal wel zijn om gratis de Sport1 beelden te kunnen laten zien zodat Rene en Jan weer een stijve plasser kunnen krijgen. Maar laat dan geen Sport1 beelden zien wat die jongen, met zijn rode trui gekocht door zijn moeder, heeft 0,0 in te brengen.
Ze moeten trouwens ook ophouden om Feyenoord op te hemelen. Die gasten hebben al 10 jaar geen prijs gehaald en liggen alweer uit Europa dus die zogenaamde geweldige jeugd is ook niks. Kijk maar naar NL elftal waar ze stuk voor stuk door de mand vallen.

Verder een prima uitzending hoor om positief af te sluiten.

Groetjes aan iedereen uit een zonning Amsterdam

Anoniem zei

Gijp steeds vaker in zijn eentje het eerste kwartier over alles behalve voetbal. Is geen goeie zaak.

Renzo

Anoniem zei

Volgens mij krijg je die Emiel inderdaad samen met de Sport1 beelden. Ik vind 'm voor de afwisseling wel prettig trouwens, maar als je 'm dan toch uitnodigt kan je het beter wat meer over buitenlands voetbal hebben aangezien daar z'n expertise ligt. Binnen Nederland houdt voor Emiel de wereld op bij Barendrecht.

Anoniem zei

Schelvis wordt totaal niet serieus genomen door René en Derksen. Als commentator is hij ook echt verschrikkelijk.

Anoniem zei

Vind schelvis als commentator juist 1 van de betere!Zegt niet te veel en de dingen die hij verteld slaan ergens op.

Bob Rotterdam zei

Rob Amsterdam, je bent echt een idioot. Alleen over Feyenoord heb je enigszins gelijk, maar voor de rest ben je een mafkees.

Anoniem zei

Link werkt niet of is ontzettend ontzettend ontzettend traag!

Anoniem zei

Nee, bij sport 1 vind ik Sierd de Vos de allerbeste. Hij brengt alles met gezelligheid, plezier en de nodige achtergrondinformatie! :)

Sierd is geweldig! :D

Sander Dammann zei

Ik zou het wel weten: Sierd de Vos uitnodigen! Levert zeker en vast vuurwerk op!

Rob Amsterdam zei

@Bob ook iets inhoudelijks te melden behalve dat je mij gelijk geeft?

Bob Rotterdam zei

Ja, dat je echt een complete debiel bent.

Anoniem zei

Ik ben wel blij dat van hanegem niet meer aanschuift wat een drama was dat,das hetzelfde als die twee van de kerkhof.Met die reclame hoe kun je je zo inbeciel opstellen.Die hebben hun beste tijd wel gehad voor de TV,bejaarde gekken...

Onderkruipsel zei

Uurtje downloaden en dan heb je ook wat.

Die kantineheld... op een of andere manier kan ik mijn ogen niet afhouden van die rij flesjes bier waar de camera op staat vastgepind.

Als er maar iemand staat - da's marketing. En was het even schrikken toen Bep er niet stond...

Job Volendam zei

Inderdaad, het inhoudelijke dat wij te melden hebben is dat je niet thuis hoort op dit forum. En jouw aanwezige tweelingbroers hebben toch even een vreugdedansje gedaan toen de PVV verloor. :)

Sierd fan zei

Ja, Sierd aan tafel zou erg leuk zijn. Het lijkt me sowieso een aardige man met veel kennis van het Spaanse voetbal. :)

Rob Amsterdam zei

@job voldendam
Je woonplaats was een PVV bolwerk. Gelukkig heeft de VVD het daar goed gedaan haringboer.

Job Volendam zei

Dat klopt, ik woon ook naast een stelletje idioten. Dat kan ik je in vertrouwen melden. En uiteindelijk heeft de PVV dik verloren, misschien dat je nu eens na kan denken over hoe dom je wel niet bent om Geert te steunen.

Anoniem zei

5MBPS hupppa lekker snel.

Rob Amsterdam zei

Job Volendam
Lezen is niet je sterkste kant eh, of je wilt het gewoon niet lezen. Ik stem VVD al jaar en dag. Ga jij nu maar weer solliciteren dan kan je nog wat gaan betekenen voor deze maatschappij. Of zit je al in de kansloze categorie betreffende handje ophouden?

Anoniem zei

Ik houd mijn handje al jaren op. Krijg er alleen niets in.

Job Volendam zei

@ Rob:

Ik ken weinig VVD stemmers die op een VI forum zitten en die hier al maanden PVV promotieteksten posten. Johan hoeft maar een klein dingetje over de PVV te zeggen en je ligt er de hele nacht wakker van. Ik hoop dat Johan de PVV nog een keer gaat bashen, dan barst je weer in huilen uit.

Rob Amsterdam zei

@Job
Wacht even. Je verdraaid alles. Als Johan de PVV basht en ik vind dat hij doorslaat en niet de hele waarheid verteld dan heb ik tevens het gedachtengoed overgenomen van de situatie die hij beschrijft?
Ik vond het bijvoorbeeld ook absoluut niet kunnen hoe onbeschoft Peter r de Vries was naar Rutte toe. Zijn veel mensen het mee eens. OOk VVD stemmers zeker.

Johan fan zei

Peter R de Vries is inderdaad een volstrekte idioot. Maar Rutte verdient genoeg en er mag best op een ander toontje tegen hem gepraat worden als normaal. Zo erg was het toch ook weer niet, schei toch uit.

Anoniem zei

Hoe is het trouwens met 'die enigszins zure' Van Hanegem. Gaan we die dit seizoen nog zien? Of is het einde oefening voor de kromme?

Anoniem zei

Ik hoop einde oefening, het is een irritant wijsneusje.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link