04 mei 2013


Helaas beschikt Wim Kieft niet meer over een goede motoriek (Pelgrimscode)

Oud voetballer en tevens een vaak geziene gast bij Voetbal International Wim Kieft, doet dit seizoen mee aan het televisie programma 'De Pelgrimscode'. Dit werd vorige week al besproken in Voetbal International, en dat zorgde voor veel hilariteit. In de afgelopen uitzending van de Pelgrimscode kwam er opnieuw een fragment van Wim Kieft voorbij, dat opnieuw voor veel hilariteit zal zorgen! Het fragment is hieronder te bekijken:9 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha lekkere vent altijd. Bij VI maar ook op Sport1.

Anoniem zei

Kap eens met die zelfpromotie, Oliver. En leer eens een artikel te schrijven op een volwassen manier. Het is hier geen Bassie en Adriaan fan-site. 'zijn hier al beelden van laten zien' 'tevens een vaak geziende gast'... En als je iets al goed formuleert is het of ik naar Ernst en Bobbie zit te kijken.

Anoniem zei

Het is De Pelgrimscode, één woord. Niet 2 losse woorden dus, kneus Oliver. Ga eens je MBO afmaken, man.

Anoniem zei

wat lopen jullie nou te janken over spelling, we zitten hier niet op school dus loop niet zo te zeiken, stelltetje kinderen. Als je het zelf zo goed kan, kanker dan op en ga lekker naar school. Stelletje aso's durven wel anoniem stoer te doen via internet

Anoniem zei

Lekker Spitnieuws gevoel hier weer. Daar hebben alle reaguurders ook zeker 250.000 netto in het jaar + een super lekker wijf misschien wel 2 en de schrijfkunst moet zo moeilijk en slim mogelijk overkomen. Oliver upload al een jaar video's op YT. En anders begin je eigen blog zonder spelfauten en de beste grammatica dat er is.
Ga ergens anders lopen janken

Anoniem zei

Stelletje Katvangers, ga ergens anders lopen te janken. Oliver is gewoon een held!!!!!!!!!

Anoniem zei

Hahahaha.

De 3 reacties boven mij zijn duidelijk van Oliver zelf. Ik vond hem al sneu, maar dit slaat alles.

We kijken enorm uit naar Escha deel 6, trouwens. Oliver, ik hoop dat je dan eindelijk vraagt of je hem er eens in mag hangen bij d'r.

Clown.

Anoniem zei

Ik hou heel veel van Oliver maar dit is gewoon niet voor hem weggelegd. Ik kijk uit naar de volgende stap in jouw carrière, Oliver.

Anoniem zei

Wat is hier mis meee!!!!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link