21 mei 2013


Uitzending Voetbal International van 20-05-2013 trekt 750.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 20 mei 2013 (hier terug te zien) heeft 750.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 9,8 procent). Daarmee eindigde het programma op de 18e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Binnenkort komt die lutser van deze website weer met een nieuwe aflevering van Escha, let maar op.

Ik zit me nu al te ergeren.

Anoniem zei

@ Anoniem 22-05-13 03:17
Waar mensen zich niet al druk om maken. Voor sommigen hier is het misschien een overkill aan informatie, maar het is een fansite en je hoeft niet alle berichten te lezen. Als je je daar al aan ergert raad ik je aan wat anti-depressiva aan te schaffen.

Anoniem zei

Wat doe je op deze site als jeje nu al ergert?En hou je niet van het item,klik je er toch niet op.Ik verheug me erop want deel 6 gaat over de erotische kant van het glamour stel.

Anoniem zei

Da's ook wel weer zo.
Laten we haar dan eindelijk eens vragen of ze een fris ruikende poes heeft.

En of Danny een grote heeft, natuurlijk.
Die vraag staat nu al wel erg lang open op dit forum.

Anoniem zei

LOL hoe oud zijn die mensen die steeds over haar kutje of de piemol van Danny beginnen? Ik hoop echt dat jullie tussen de 13&18 zijn want anders is het wel behoorlijk sneu. En vind je de vragen niets je hoeft niet te kijken.

Anoniem zei

trieste reacties hier.
laat de mensen achter deze website lekker hun gang gaan tis allang super mooi dat ze deze site hebben waardoor wij steeds alles kunnen blijven volgen.

Anoniem zei

Hahaha heerlijk alles te weten te komen over het sexleven van dit glamour stel.Kom op met die deel 6 van die geile Esha.

Anoniem zei

Inderdaad. Ze moet gewoon d'r poes eens laten zien aan al die 800.000 kijkers.

Anoniem zei

Neuk me Danny komaan gas erop...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link