18 maart 2013


Uitzending Voetbal International (ma 18-03-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 18 maart 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr. en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

top, wederom bedankt!

Anoniem zei

Ik heb me vanavond kapot gelachen om Hans Kraaij. Derksen en Genee begonnen weer te zeiken als wijfjes en komt hij ineens met plaatjes van naakte dames, stiekem aan Gijp laten zien hahahaha kapot gelachen.

Anoniem zei

Ik moest ook lachen, omdat je voelden dat er weer ruzie kwam. Je zag ook dat zowel derksen als genee het niet leuk vonden dat ze hun "verhaal" daardoor niet konden doen. wat behoorlijk irritant begint te worden, die genee doet nu een beetje "raar" dat viel me afgelopen vrijdag ook al op.

Anoniem zei

Vanavond nog kijken in Polen, bedankt SigaarSnor!!

Anoniem zei

Hansie was wel goed dit keer.

Renzo.

swarte piet zei

Gezien de downloadspeed hier, wordt het voor mij morgenmiddag, vrees ik...

bedankt weer sigaarsnor vanuit west-africa

Anoniem zei

Vreemd genoeg heeft Derksen een beetje afgedaan door die ruzie met Genee. Meestal kan ik wel sympathie hebben voor zijn voor- en afkeren maar dit keer was hij echt te opzichtig pathetisch, verongelijkt en onredelijk. Aan alle goede dingen komen een eind zeg maar.

Anoniem zei

Ach Derksen was het gewoon een beetje zat.... en Hansie had een beetje vreemde afleidingemanoeuvre die echter wel werkte. Goed uitzending weer, bedankt voor de link uit frankrijk.

Petey zei

TV rip:

http://tpb.genyaa.org/thepiratebay.se/torrent/8273249

Anoniem zei

Jammer dat we de 1 miljoen kijkers niet hebben gehaald.

Anoniem zei

Wat een eng elitair gezelschap op dat boekenbal, Bah!

Geile beer zei

Keiharde porno om 01:05, Gijp houdt sexdvd vast

Han CNX zei

LOL..Hansie kreeg ook een keer applaus, toen hij antwoordde dat het wederzijdse gekijf van Genee vs Derksen ook helemaal nergens over gaat. En terecht.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link