17 maart 2013


Uitzending Derksen & ... (17-03-2013)

Johan Derksen praat iedere week in het programma 'Derksen & ...' met grootheden uit de Nederlandse voetbalwereld. Deze week praat hij met Leo Beenhakker. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier(deel 1) (directe .mp4-link), en hier (deel 2) (directe .mp4-link), de complete uitzending van zondag 17 maart 2013. Met: Johan Derksen en Leo Beenhakker.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Derksen & ....


13 opmerkingen:

Petey zei

tv-rip te downloaden via

http://tpb.genyaa.org/thepiratebay.se/torrent/8268967

Anoniem zei

Je kan een hoop zeggen van beenhakker, Maar hij is wel heel direct en eerlijk. tot nu toe de beste uitzending (samen met advocaat)

Anoniem zei

Een betere naam voor dit programma zou zijn derksen kust de anus van z'n vriendenkring. Komen munsterman en riemer ook nog?

Rob Amsterdam zei

@18-03-13 12:34
Wat een vervelende ordinaire negatieve reactie, nog niet helemaal volwassen. Derksen doet het aardig vind ik.

Anoniem zei

@18-03-13 12:34
Hahaha eens. Wel leuke portretjes maar echt kritisch en scherp wordt Derksen niet. Wat ook opvalt is dat Derksen alle mensen die in zijn programma zijn geweest bij VI prijst of verdedigt.

Susan zei

Ik zou het leuk vinden als Derksen ook met internationale voetbal grootheden zou praten, maar ik weet niet hoe goed zijn Engels/Spaans is. Het zou interessant zijn om Johan bijvoorbeeld met Lionel Messi of Maradonna te zien praten...

Rob Amsterdam zei

@Susan Maradonna doet hij niet....Maradonna poort hem zonder dat hij het weet nog tijdens het interview

Anoniem zei

Maradonna?

Rob Amsterdam zei

@18-03-13 15:28
Ja Maradonna de Prima Donna van Mara

Anoniem zei

LOL vooraf werd al bekend gemaakt dat Derksen niet kritisch en scherp de mensen gaat interviewen.

Anoniem zei

Ja, Messi en Ronaldo komen graag in deze programma.

Anoniem zei

Derksen kan inderdaad heel goed slijmen bij zijn vriendjes. Eerst Jack van Gelder beschuldigen van kont kussen terwijl hij vele malen erger is. Hij heeft aan al zijn gasten niet 1 kritische vraag gesteld, terwijl hij daar zo'n voorstander van is. Lekker kritiek uiten en zeiken.
Volgende zondag is Van der Vaart aan de beurt. Dat wordt zeker damage control om zijn imago rondom zijn scheiding weer wat beter te maken. Nu lekt al uit dat hij gezegd heeft Sylvie nooit geslagen te hebben, is vast bullshit.

Anoniem zei

Ik vind het steeds sappiger worden,ik noem dit geen interview.Maar meer een onderons praatje,ik vraag of zeg wat jij wil horen.Jij geeft de antwoorden die ik wil horen.Zero kritisch of wat dan ook.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link