25 december 2012


Uitzending Voetbal International van 24-12-2012 trekt 412.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 24 december 2012 (hier terug te zien) heeft 412.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 5,6 procent). Daarmee eindigde het programma op de 21e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


2 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Rat van 2012 verkiezing

Dit was onderwerp van gesprek:
Er zijn de laatste jaren veel donkere spelers vertrokken uit de jeugdopleiding bij Ajax. Davids is onder meer aangesteld om in te
grijpen mochten er problemen spelen.

En bovenstaande werd door Davids en Ten Have aangewend om Cruijff van racisme te beschuldigen. Met name de timing was bijzonder. Direct na een lange vergadering en Cruijff net even niet in de buurt van media want onderweg naar Barcelona.

Toegegeven, Davids kon niet liegen en tegelijk rechtstreeks in de camera kijken. In ieder geval was het te genant om aan zien. En nu zo op het einde van het jaar gaat Davids er weer over te lopen zeiken in de media terwijl het is zoals het is.

Dus wat mij betreft is Davids de rat van 2012.

Nog anderen op de nominatie? Wie nomineert wie?

Anoniem zei

Davids en zijn medenegers van Ajax voelen zich altijd buitengesloten.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link