23 december 2012


René van der Gijp vindt VI Vandaag geen flop

René van der Gijp is het niet eens met sommige mensen dat de kijkcijfers van het programma VI Vandaag tegenvallen. '185.000 kijkers voor het programma van Wilfred en Johan is gewoon het gemiddelde aantal kijkcijfers voor een programma op RTL 7', aldus René van der Gijp

Daarmee reageert René van der Gijp in het Veronica Magazine op de uitspraken van RTL baas Erland Galjaard die vindt dat VI Vandaag snel betere kijkcijfers moet scoren. 'VI Vandaag wordt aan het begin van de avond uitgezonden, met pittige concurrentie op de andere zenders. Ze scoren dan gewoon toch nog 185.000 kijkers, en dan zijn er nog mensen die roepen dat het een flop is. VI Vandaag is totaal geen flop. 185.000 kijkers is gewoon wat een RTL 7 programma gemiddeld scoort op een dag'. René van der Gijp gaf ook nog een compliment aan Voetbal International in het interview met het Veronica Magazine. 'Heel veel mensen kijken alleen naar RTL 7 om ons aan tafel bij Voetbal International te zien, al het andere op die zender scoort gewoon veel minder'.

Ook vertelde René van der Gijp dat hij na Voetbal International geen TV werk meer gaat doen. 'Ik moet nog een jaar of drie zien vol te houden. Dan zal Johan Derksen op wel gaan stoppen. En dan ga ik echt niks meer doen op TV'.

Wel is René van der Gijp deze periode opnieuw gevraagd voor vele TV programma's. Zo klopte Sterren dansen op het IJs en Peter van der Vorst aan bij René van der Gijp. 'Sterren dansen op het IJs vroegen of ik dit seizoen mee wilde doen. Ik heb ze teruggemaild dat als ze een programma gaan maken met de naam Sterren zakken door het IJs, dat ik dan wel mee wil doen. Helaas kreeg ik geen reactie terug. Ook kreeg ik een bericht van Peter van der Vorst of ik oud en nieuw met hem wilde vieren. Ik mailde hem terug dat ik daar wel € 250.000 voor wilde hebben. Peter van der Vorst vond dat wel heel erg veel geld, maar zeg nu eerlijk. € 250.000 om oud en nieuw te vieren met Peter van der Vorst is een redelijk bedrag. Wat zeg ik, dat is zelf een koopie te noemen', aldus René van der Gijp in het Veronica Magazine.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ze hem echt voor Sterren Dansen op het IJs gevraagd hebben, haha.

Anoniem zei

EN GELIJK HEEFT IE

Anoniem zei

walgelijke kwast.

Over vol van jezelf zijn gesproken

Anoniem zei

Over e Sterren dansen op het IJs zegt Gijp van die mensen hebben geen humor hebbon

Anoniem zei

geweldige gast die gijp. :D

Anoniem zei

hij moet alleen wel met 2 benen op de grond blijven staan

Anoniem zei

Die Rene moet eens flink in zijn hol worden ge******
Een zelfvoldane en volgevreten kale nietsnut.

Anoniem zei

Nou.. ik vind hem geweldig.
Ik ga iedere keer weer stuk van het lachen! Vooral als hij samen met boskamp zit. Die vind ik ook zo leuk!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link