11 november 2012


Hulp gevraagd! Wie versterkt de redactie van SigaarSnor.blogspot.com?

Zoals jullie gemerkt hebben, is het de laatste tijd (op de uitzendingenposts na) nogal stil op SigaarSnor.blogspot.com. Vanwege een fulltime baan heb ik op dit moment structureel minder tijd dan voorheen om de website bij te houden. Overdag is die mogelijkheid er helemaal niet meer en 's avonds vragen ook de nodige andere activiteiten om aandacht. Kortom: er is hulp nodig!

Wie heeft er zin om te helpen met het vullen van de SigaarSnor-site? Video's met leuke momenten uit de uitzendingen van Voetbal International kunnen helaas nog steeds niet op deze website geplaatst worden, maar daarnaast zijn er gelukkig nog veel items die wél kunnen worden toegevoegd. Denk aan optredens van de heren in andere tv- (en radio)programma's, interviews, nieuws over Voetbal International en/of de hoofdpersonen, etc.

Waar moet je aan voldoen?
Uiteraard moet je fan van Voetbal International en de mannen zijn, maar daarnaast is het ook van belang dat je fatsoenlijk (dus zonder allerlei spel- en grammaticafouten) een bericht kunt plaatsen. Verder moet je het leuk vinden om te speuren naar interessante nieuwtjes en grappige items. Aangezien ik zelf (vanwege werk) overdag niet beschikbaar ben, heeft het de voorkeur dat jij overdag wél beschikbaar bent. Dat is echter geen must.

Interesse?
Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje naar SigaarSnor[apenstaart]hotmail.com. Vermeld daarin wie je bent, waarom je mee wilt helpen, of je eventueel relevante schrijfervaring hebt en op welke momenten je over het algemeen beschikbaar bent. Ik neem vervolgens contact met je op om een en ander te bespreken.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey man geweldig dat je hulp vraagt! Helaas heb ik zelf ook niet veel vrije tijd. En ,belangrijker nog, geen verstand van site-beheer en dergelijke.

Keep up the good work!

Anoniem zei

Misschien Van der Gijp om hulp vragen? Die ligt toch de hele week op de bank.

Raymond zei

Eey kerel,

Zoals je weet heb ik je vaak geholpen aan items voor de site.

Het zou zonde zijn als de site zou verslonzen, dus als ik je kan helpen, doe ik het graag.

Ik ben geen onbekende voor je, dus als ik wat kan betekenen voor de site, en voor de mensen, dan wil ik mijn steentje absoluut bijdragen.

Je hebt inmiddels mail gehad.

Groetjes, Raymond

Anoniem zei

Wel jammer dat er niet gereageerd word....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link