13 november 2012


Uitzending VI Vandaag (di 13-11-2012)

Johan Derksen en Wilfred Genee bespreken dagelijks met een prominent persoon uit de voetballerij het actuele wel en wee in de binnen- en buitenlandse voetbalcompetities. VI Vandaag is maandag tot en met vrijdag vanaf 19:25 uur een half uur lang te zien op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 13 november 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee en Arthur Numan.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Vandaag.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een saaie nietszeggende lul is die Numan :( Mist de VI bravoure.

Anoniem zei

Ze hebben dit programma gewoon op een verkeerd tijdstip gezet. Wie bedenkt zoiets? Tegenover het RTL nieuws en DWDD? Tegenover RTL Boulevard zou veel slimmer zijn. Mannen kijken eerder naar het RTL nieuws en DWDD dan naar Boulevard. Die kijkcijfers van VI Vandaag blijven dus gewoon rond de 100 duizend hangen. Dan ga je gedeeltelijk ook lekker de concurrentie aan met het sportjournaal van de nos.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link