17 augustus 2012


Uitzending Voetbal International (vr 17-08-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 18 augustus 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Aad de Mos, Hans Nijland, Jelte Hut en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat aad de mos ook nooit meer terug komt lol

Anoniem zei

@eerste reactie. Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar aad de mos voelt zich niet zo snel beledigd volgens mij lol. Ze maken hem altijd belachelijk.

Anoniem zei

Vond dat Aad zinnige dingen te melden had. Heb me zitten ergeren aan hoe ze hem weer belachelijk maakten.

Anoniem zei

Aad komt wel terug, die kan wel tegen een stootje. Vond de eerste 40 minuten vandaag zeer sterk, inhoudelijk een van de beste uitzendingen van de afgelopen tijd. Aad heeft daar een positieve bijdrage in. Vind het een goede inhoudelijke gast die veel weet.

Anoniem zei

ook leuk dat nijland er was, vind ik altijd een aardige man.

Anoniem zei

Eens met Anoniem 23:21

Daarbij komt dat de laatste 40 minuten weer juist weer heel veel leuke momenten waren. Goede afwisseling!

Anoniem zei

Zeer, zeer goede aflevering. Eerste gedeelte een uitstekende analyse van Oranje. 2e gedeelte wat grappiger. Echt genoten. Hulde.

Anoniem zei

Ben het met de andere anomiemen eens. Eerste helft was echt uitzonderlijk goed. Later werd het zoals altijd: goede afwisseling tussen grappig en serieus.

Anoniem zei

Die Aad weet wel in welk programma die zit hoor, net zoals die Nijland. En ze maakten grappen over Aad, maar ook over hunzelf. Dus zo erg was het allemaal niet. Geweldige aflevering, heb weer gelachen. Vooral toen Johan over dat mannetje zei dat die Loui van Gaal in het kwadraat was. :D

Anoniem zei

als deze twee uitzendingen een voorbode is van het niveau dit seizoen in VI dan staat ons het komende jaar zowel hele goede informatieve als ludieke entertainment te wachten van prima niveau! Fantastisch!!!!

Anoniem zei

Eén woord: Televizierringwaardig :-)

Waar is Rob zei

Was lache gisteravond.

Anoniem zei

Ik vind renee de laatste tijd weer de oude gelukkig dat was naar zijn come back wel even anders toen dacht ik het wordt nooit meer wat.Verder zou ik ze iedere dag wel op tv willen zien want voor de rest zijn er geen leuke uitzendingen meer waar ik voor gaat zitten.

Onderkruipsel zei

Het zal toeval zijn dat direct bij de start van het programma gedurende lange tijd hij het middelpunt was van de conversatie of het ligt aan de uitstraling.

De uitzending begon en inderdaad.. René van der Gijp zat er weer. Voor mij was dit de eerste seconde duidelijk en niet alleen voor mij blijkt hierboven.

René is terug. Hoera!

Anoniem zei

eigenlijk was deze uitzending alles wat VI Oranje dit jaar had moeten zijn.

Anoniem zei

332.000 kijkers lolz

Kev zei

kijkcijfers zijn opvallend, maar ook weer niet. Tis het beste tijd van het jaar qua weer. denk dat er meer mensen buiten waren dan binnen voor de TV.

Anoniem zei

^^
En de vrijdagavond wordt altijd minder bekeken dan maandag

Raymond zei

Tegen die man achter de bar : ''Hoe was het afgelopen met de relatie met die vrouw?, hij : ''Niet goed, want ben 8 jaar geleden getrouwd met een man''.

Dat vond ik wel erg grappig stukje.

Pieter1970 zei

Aad de Mos zegt zinnige dingen over voetbal.Ik ben normaal gesproken Gijpfan,maar gisteren kwam hij niet verder dan over kleine Dickie te lachen en dan natuurlijk hijzelf het hardst.

savas zei

is het jullie ook opgevallen dat jack van gelder niks meer zegt over kijkcijfers bij het begin van een nieuwe voetbaljaar?.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link