13 augustus 2012


Uitzending Voetbal International (ma 13-08-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 13 augustus 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Tom Knipping en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


64 opmerkingen:

Anoniem zei

Was weer vanouds leuk, alleen ze moeten heel snel stoppen met die kantinegast.

Anoniem zei

Nieuwe set, even wennen. Was geen VI publiek. leken meer mensen die op uitnodigen van amstel daar waren, dat nep klappen is heel naar. en die kantine onzin moet echt meteen stoppen....wat fijn dat ze terug zijn :)

Bob zei

Kantine held voegt inderdaad geen flikker toe, als je die om sponsorredenen moet houden moet je hem gewoon in het begin ff welkom heten en daarna negeren. Zoals die VIP's van vorig seizoen.

Anoniem zei

Nieuwe decor is prima, Jan Boskamp die Rene slaat, Rene die Louis van Gaal uitlacht, de Johan vs. Wilfred momentjes en Johan die naar Louis van Gaal uithaalt net als toen die bij Bayern zat.

Echt een topshow, alleen dat barman van de dag gedoe vind ik net zo onnodig als met die renners bij Tour du Jour.

Nogmaals, topshow!

Anoniem zei

Als ik hem wil downloaden kapt hij er mee na 5 min. Dat was met de spelen ook al zo. Iemand een idee?

Anoniem zei

Kantineheld is een nieuw dieptepunt van VI. Jammer dat VI inmiddels een melkkoe is geworden van RTL. Het komt de kwaliteit niet ten goede...

Anoniem zei

Wat een heerlijke uitzending, heb zoals vanouds weer genoten. Goed dat Jan Boskamp er bij zat, er is geen betere tafelgast voor de eerste aflevering. En wat heb ik gelachen toen ze Loui bespraken. Geweldig hoe René hem nadeed. Klasse, zoals Jan Boskamp zou zeggen.

Antonio zei

Weer petje af, sigaarsnor! Vanaf nu bewust om hem te downloaden

@Anoniem 22:37
Soms moet je hem inderdaad weer ff opnieuw downloaden. De 2e keer gaat ie dan wel goed.

Anoniem zei

Kantineheld wat een faalhaas was dat. Item is kut maar deze gast was ook triest :(

Raymond zei

Ik vind het fijn dat het programma weer terug is, alleen dat Kantinemanneke-item mogen ze per direct cancelen, wat een shitzooi zeg.

FF oftopic, hebben jullie die docu erna over Fritz Korbach ook gezien? Ik wel, en vond het een hele mooie uitzending.

Echt een gemis dat Fritz er niet meer is, ik vond het wel een leuke persoonlijkheid.

Heeft iemand trouwens de MP4 van die docu (Fritz Korbach: Tot de houten jas)?

Anoniem zei

Ik vind t heerlijk dat ze weer terug zijn. Kantineheld is minder, maar die 2 minuten per aflevering is ook wel te overleven.

Anoniem zei

Kan die vriendin van Danny Vera niet gewoon iedere uitzending 'kantineheld'zijn. Daar kijk ik namelijk met alle plezier naar :)

Anoniem zei

@14-08-12 00:07
Die heeft nog minder inhoud dan haar wannabe zanger vriendje. Dus no thanks.

Anoniem zei

@ anoniem 00:13

Als je inhoud wilt ga je maar lekker naar het Rijksmuseum. Wij willen bier en tieten!

Anoniem zei

@Anoniem 14-08-12 00:35

Ik moet je helemaal gelijk geven...Jij snapt het haha

Anoniem zei

@Anoniem 14-08-12 00:35

Speciaal voor jou : link

leo zei

Heerlijk die mannen weer terug, hahaha.
En over die kantine held.. pakte vrij hilarisch uit, ik lag dubbel, een serieus bedoeld item dat als kut op dirk slaat, zo slecht dat het cabaret werd.

Ik zoek trouwens ook een Mp4 tje van Fritz, heb hem gemist, zo ff kijken of er ergens een torrent van ligt.

Raymond zei

@Leo 02:09

Ja die zoek ik ook, want het was een schitterende documantaire.

Hopelijk heeft iemand er een MP4 bestand van, of kan hem wellicht uploaden?

Anoniem zei

Inderdaad, dat kantine item is irritant. Het zijn maar 2 minuten, maar dat zijn toch 2 minuten minder van Gaal, Jack van Gelder en Jan van Halst uitlachen.

Geweldig trouwens, hoe het op een gegeven moment over kale koppen ging en het volgende item gelijk Jan van Halst was.

Anoniem zei

Kantineheld: Gelijk weer afschaffen, slaat nergens op, lag niet aan die gozer trouwens.
Jan Boskamp voegt helemaal niets toe. Praat anderen na en slaat alleen maar. Verder was zelfs Genee af en toe banaal (zijn vrouw kijkt zeker niet..?). Verder prima show, blij dat het weer begonnen is.
Eerste divisie samenvattingen weer naar vrijdagavond 22:00 uur!!!!

Anoniem zei

Die vriendin van Danny V is gewoon een ontzettend lekker wijf. Die moet sowieso terugkomen daar in de achtergrond tussen het decor. Daar staat ze erg goed.

Anoniem zei

Gijp was weer lekker aanwezig met zijn te overdreven lach en zijn homoslippertjes.

hans zei

Ik word ook een beetje moe van dat ophemelen van die Belgische ploeg. hebben de afgelopen 5 jaar van geen een top land gewonnen, konden met alle moeite landjes als Azerbeidzjan op 1-1 houden. een keer hebben ze toen sterk gespeeld, en dat was tegen spanje. voor de rest helemaal niks!

Anoniem zei

en ik was dan weer blij dat nellie cooman goed op der nummer werd gezet, met die onzin die ze verkocht bij tour du jour.

Anoniem zei

^^^^^^^^^^^^
Nellie Cooman was er gister niet.....

Anoniem zei

^^^^^

Lezen is ook niet je sterkste vak he?

Anoniem zei

@ 14-08-12 07:57:

Jan Boskamp voegt wel wat toe, en als je hem niet leuk vind rot je maar lekker op.

Anoniem zei

Jan Boskamp zorgt voor de perfecte sfeer, dat is met Hansie Hansie of Willem van Hanegem wel anders.

Anoniem zei

prima eertse uitzending, toppunt was het belachelijk maken van louis van gaal

Anoniem zei

Heb het een beetje gehad nu met vi. Heb ook niet gekeken.

Anoniem zei

@Anoniem 14-08-12 14:05

Wat boeit ons wat jij vind....

Anoniem zei

Genoeg om er op te reageren,, hahahaa
Jij spreekt voor de rest "ons"?

Anoniem zei

De rest vind jou zowiezo maar een misbaksel wat een stijf peimeltje krijgt door te bitchen hier en tevens blijf je hangen om te kijken of iemand reageerd....ben je al aan het trekken?

Anoniem zei

hahahahahahahahahaha das een goeie

Anoniem zei

En toen was ie stil

Richard zei

Um ik denk dat je het tegen de verkeerde hebt. Ik bitch normaal helemaal niet en ben meestal positief. Haha Druk je elke keer f5 "de pot verwijt de ketel" in de hoop dat ik al gereageerd heb? Hoe is je piemol?

Onderkruipsel zei

Dus keek ik in bed naar VI en zag ik daarop het eind een stevige roze jongen. Bleek het die bargast te zijn die overigens continue in beeld was in plaats van die barmeid. En anders wel in de weg zat. Daar werd ik dus een beetje slap van.

Anoniem zei

Dan zie ik nog liever Cora van Mora in beeld, als die barman.

Floris zei

^^^

dan.

Anoniem zei

Vinger in je koekenpan.

Anoniem zei

http://www.kijkonderzoek.nl/component/Itemid,45/option,com_kijkcijfers/file,d1-0-0-p

601.000 kijkers maar...

Slijm zei

Echte biertjes tappen zit er voor die bargast hopelijk ook niet in. Laten we niet van het doel afdwalen en dat is de betaalde competitie. Er blijft altijd stof genoeg om voor te beschouwen of na te analyseren.

Paultje zei

he rotsnor,je moet een beetje meer gaan eten,eerst was je veel te dik in je gezicht,en nu lijkt het net of je gezicht al voor driekwart in de kist lig.En zonder rotsnor kan men de show wel sluiten.

Anoniem zei

^^^^

Gevluchte tbs patient

Luc zei

ha V.I. weer terug,+ gelukkig dannny vera,kantine gast direkt weer van de buis halen liever Escha, als het moet in Amstel outfit is veel betere reklame, wakker worden reklame makers gr. Luc

Niet Anoniem zei

Leuk om te zien dat "Anoniem" vs "Anoniem" reageert...volgens mij reageert anoniem op zichzelf ofzo lol.

Ontopic: niet echt naar uitgekeken, teveel Johan op tv gezien de afgelopen maanden.VI, 2 weken rust, VI Oranje, Tour, Olympics...Wat dat betreft is Rene verstandiger: overexposure kills.

Toch een leuke uitzending.Vooraf een beetje benauwd dat het alleen maar lachen zou worden.Er is zoveel om serieus over te praten (competitiestart, Murdoch, transferperikelen, van Gaal) maar uiteindelijk over alles wel wat gezegd.Het van Gaal-bashen word wat vermoeiend.Johan zegt dat ie zich er niet meer aan ergert, welnu, hij zat zich vorige week zo druk te maken bij Rick Niemann dat Dennis van der Geest op voorhand een snauw kreeg toen ie 'm dreigde te onderbreken aan het begin van Johans tirade.Dat was wel tekenend, die felheid van Johan.Pluim voor vd Geest die echt maling heeft aan "statuur" en gewoon z'n eigen mening geeft.Of dat nu tegen Smeets, Niemann of Derksen is.

De kantineheld is geen succes maar dat is een experiment van het programma en soms lukt een item niet.Toon van Driel z'n tekeningen zijn er ook uit gehaald en zo nog wel meer voorbeelden.Daar kan zo'n jongen niks aan doen.Hij moet dus "inbreken" in het gesprek aan tafel...Nou, dat gaat echt niet lukken.En dat inbreken moet dan ook met een ludieke opmerking, live op tv in een studio vol mensen met draaiende camera's voor een kleine miljoen mensen die kijken.Kom op, dat werkt niet.Ik zag 'm staan op de achtergrond: hij voelden zich niet bijster gelukkig in die rol.Terecht.

De reclame-uitingen vielen mee, bij Vi-oranje en de tour sloeg het door.Goede doelen, energie
fietsende amateur-teams, snickers, ING-leeuwen, Nederland Voetballand (ook ING)..De kleding word gesponsord (Danny Nelissen/Genee door Quick).En dan ook nog gewone reclameblokken...Ik denk dat Johan, Wilfred en Rene miljoenen verdienen inmiddels anders valt zoveel sponsoring niet meer uit te leggen.

Anyway, leuke uitzending, decor is ok, de "Wie is de leukste?"-strijd mag wat minder.Dat is Rene gewoon want als je op de IK-grap van Johan zegt: "dan zet ik er een P" voor ben je echt ad-rem.Rene is de heterosexuale variant op Joling/Gordon..Evita perron :)

Anoniem zei

Zeg SigaarSnor, waar blijf je met het audiofragment van Gijp op 538 van vandaag??????

Sufferd!!

Anoniem zei

Voor degene hierboven: daar zit niemand op te wachten alleen sufferds zoals jij.

Anoniem zei

Kantinegast verwijderen middels zo'n haak die je bij het zwemmen vroegah had.

Petey85 zei

Fritz Korbach: Tot De Houten Jas

http://tpb.genyaa.org/thepiratebay.se/torrent/7537797

Raymond zei

Gesprek met Rene van der Gijp uit Evers staat Op : link

Anoniem zei

bedankt Petey85!!

Raymond zei

Die Fritz Korbach docu wordt binnenkort uitgebracht op DVD met extra's trouwens.

Anoniem zei

@sigaarsnor

Johan Derksen was woensdag de 15e te zien in Knevel en van den Brink. Hij sprak over van Gaal en het NL elftal. Wellicht handig om er een topic van te maken?

Anoniem zei

Kantinegast moet eruit.

MRDammann zei

Ah, gezellig vanavond Aad de Mos te gast!

Raymond zei

@MrDammann :

Nou gezellig, zie liever Jan Everse

MRDammann zei

Je moet rooien met de riemen die je hebt...

Anoniem zei

^^^^

En jij moet "roeien" met de nederlandse taal.

Anoniem zei

Mooi man, die Boskamp.

MRDammann zei

Klein typfoutje kan gebeuren.

Anoniem zei

Waarom zet die kuttekop nou geen audiofragmenten meer online?

Kuttekop zei

Waar bemoei jij je mee?

Anoniem zei

De MP4-link van deze uitzending is niet meer te bekijken. Kan het aangepast worden?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link