14 mei 2012


Lidl doneert minimaal 100.000 euro aan Spieren voor Spieren

Sinds vorige week is het EK-album 'De Helden Van Oranje' van Johan Derksen en Wilfred Genee exclusief te koop bij de Lidl. Per verkochte cd doneert Lidl een bedrag aan Spieren voor Spieren, een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Over de hoogte van het bedrag onstond vorige week (ook in de reacties op deze blog) echter enige ophef en verwarring.

Lidl doneert per verkochte cd €0,25 aan Spieren voor Spieren, zoveel was al duidelijk. Het bedrijf heeft inmiddels echter bekendgemaakt dat het, ongeacht het totaal aantal verkochte cd's, minimaal 100.000 euro zal doneren. "Hoe dichter Oranje naar de finale komt, hoe hoger het bedrag dat we uiteindelijk gaan doneren", aldus Selma Nederhoed (Manager PR & Communicatie Lidl Nederland).

Vanaf 21 mei neemt de supermarktketen ook verschillende EK-producten, zoals mini-tompouces, EK-bommetjes, Oranje-notenmix en voetbalschuimpjes, op in het assortiment. Van de verkoop van deze producten gaat eveneens een deel naar Spieren voor Spieren.5 opmerkingen:

Anoniem zei

Niets dan lof voor de LIDL dat ze dit doen.

Alleen mag ik hieruit concluderen dat Bolland, Genee en Derksen gewoon lekker hun zakkenvullen? Het beeld lijkt steeds duidelijker te worden LIDL is van de afdeling goede doelen. Eerst die 25 eurocent per cd en nu een vast bedrag van minimaal 100.000 euro. Top!

@SigaarSnor
Quote VI.nl:

Maandag 14 mei schuift FC Twente-voorzitter Joop Munsterman aan bij Johan, Wilfred en Rene! De Enschede preses zal uitgebreid terugblikken op het teleurstellende jaar van zijn club en meepraten over verdere actuele ontwikkelingen in de voetballerij. Ook Hans Kraaij jr. zal aanschuiven. Na afloop van de uitzending kan je de leukste en opvallendste fragmenten terugkijken.


Dacht dat Derksen Joopie Munsterman niet meer aan tafel wilde hebben. Gaat hij deze keer wel iets zeggen?

SigaarSnor zei

Anoniem 14-05-12 18:12: Dat denk ik wel. Waarschijnlijk iets over "integratie in de wijken". ;)

Anoniem zei

Die Bolland mag natuurlijk gewoon zijn zakken vullen, als het een succes zou worden. Hij neemt het risico, hij investeert tijd en geld. En het is zijn vak.


Bij Johan en Wilfred is het een ander verhaal.

Thijs zei

Hoeveel van die 7.50 gaat er nou naar dat goede doel? Ze zijn er erg vaag over en dat betekent normaalgesproken weinig goeds.. toch niet werkelijk een kwartje? Als dat zo is dan is het de vraag wie zich hier nu voor het karretje laat spannen, onze helden of SVS..

Thijs zei

PS Wat ik er nog zo van lees en hoor lijkt het me dat de volledige opbrengst naar SVS gaat.. dat staat in sommige artikelen ook letterlijk (hoewel je er niet zomaar vanuit kan gaan dat dat klopt).

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link