31 mei 2012


Barbara Barend voelde zich gekwetst door Johan Derksen

Barbara Barend heeft het als zeer vervelend ervaren dat Johan Derksen enkele jaren geleden vervelende dingen over haar zei. Dat vertelt de presentatrice in het blad Weekend. "Ik weet dat ik eerder heb gezegd dat het niet zo was, maar ik heb het toch wel heel moeilijk gehad met de dingen die Johan Derksen over mij zei in die tijd", aldus Barend.

Zo'n zes jaar geleden presenteerde Barbara Barend het tv-programma Voetbal Insite. Ze volgde Wilfred Genee op, die naar Talpa was vertrokken. Barend werd binnengehaald op voorspraak van Johan Derksen zelf, maar de samenwerking verliep stroef. Derksen noemde Barend onder meer "de lesbische dochter van Frits Barend" en vond haar vervelend omdat ze "probeert mee te kwekken".

"Ik heb me gekwetst gevoeld door wat hij heeft gezegd", zegt Barend daar nu over. "Ik stond er altijd in met de gedachte dat dit soort dingen erbij horen en dat je er tegen moet kunnen. Een vriendin van me zei me toen: 'Ook al moet je er misschien tegen kunnen, dat wil nog niet zeggen dat mensen jou dit aan moeten doen'. Dat vond ik eigenlijk wel wijze woorden, waar ik best iets aan heb gehad. Daar heb ik haar voor bedankt."


13 opmerkingen:

Anoniem zei

nou prachtig, komt ze beetje laat mee. ben er ook blij om dat ze niet veel meer aan tafel zit, het is niks aan denken dat ze er verstand van heeft maar dat is niet zo

Anoniem zei

Okay Barbara, bedankt!

Anoniem zei

Ik vond het ook iets te ver gaan wat Johan zei over haar. Johan lijkt me ook geen type die dan even zijn excuses aan biedt, maar goed Johan is populair, dus het zal wel als normaal ervaren zijn geweest.

Erik zei

Ach, iedereen kent Johan zo langzamerhand. Iemand onderuit maaien om jezelf omhoog te krikken. Maar ik kan me desondanks voorstellen dat dit je niet in de kouwe kleren gaat zitten. Alleen wel een beetje laat om er nu op terug te komen.

Anoniem zei

Dat van die lesbische dochter had hij niet moeten zeggen (is niet relevant), maar voor het overige had hij wel gewoon gelijk. Barbara presenteerde het programma slecht, als een soort van Jack van Gelder die ook overal zijn eigen mening over wil geven. Mensen die zeuren over Wilfred Genee moeten nog maar eens een videobandje uit die tijd in hun tv stoppen.

Anoniem zei

Meer hoef je er niet over te zeggen, ongeschikt als analyticus.

Anoniem zei

Dat zijn teksten Barbara, wat dat betreft!

Anoniem zei

Wat dat aan gaat!

Anoniem zei

Ik zet mijn tv op mute als Barbara in beeld is. Er komt totaal niets zinnigs uit. Johan probeerde met zijn opmerkingen zijn standpunt extra gewicht te geven denk ik.

Anoniem zei

Johan heeft Barbara anders zelf naar voren geschoven om het programma te presenteren. Lijkt me stug dat Derksen niet wist hoe ze was.

Anoniem zei

Zoals Derksen zou zeggen: "Over oude koeien uit de sloot halen gesproken, sjonge jonge jonge."

Wim Dorr zei

Johan Derksen doet alles wat hij beweert te verafschuwen, omdat het goed is voor zijn bankrekening, zijn blad en zijn EGO! Toch moet ik bekennen dat ik om die "boef" regelmatig moet lachen.bankrekening,

Anoniem zei

Het is niet anders, maar de presentatoren van voetbalprogramma's in Nederland, zijn allemaal incompetent. Genee is nogal vol van zichzelf, maar totaal ongeschikt als presentator. Dit geldt uiteraard ook voor B. Barend. Die hele familie is exhibitionistisch, staan heel graag in het middelpunt van de belangstelling. Een alternatief zou Jack van Gelder zijn, maar die voert de lijst aan met misselijke presentatoren.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link