23 januari 2012


Uitzending Voetbal International (ma 23-01-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 23 januari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Yoeri van den Busken en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


8 opmerkingen:

Richard zei

Ik heb het niet vaak maar vanavond ergerde ik me toch aan die Kraay zo he.

M zei

Eindelijk weer een keer een echt goede aflevering, Gijp begint ook weer in vorm te raken en zelfs Hansie had een aantal leuke opmerkingen.

Anoniem zei

Ik vond dat Gijp vrijdag al weer in vorm was. Hij gaat er wel steeds beter uit zien.

Anoniem zei

Rene is helemaal op zijn gemak. Zegt weer de meest zinnige dingen, en heeft het meeste humor. Hij is overigens alleen niet op zijn gemak bij Willem van Hanegem, maar dat ligt meer aan Willen.

Patrick zei

leuke uitzending!

Anoniem zei

Prima uitzendig.Vond Hansie ook goed, alleen als hij gaat lach schaam je je dood haha.

Anoniem zei

Hansie gaat steeds beter om met het opzichtige uitlokken van Johan, die Hans boos probeert te krijgen. Lukte gisteren opnieuw niet.

Anoniem zei

Klopt wat betreft dat uitlokken van Johan. En als Hansie gewoon daar niet op ingaat dan zegt hij prima dingen en weest eerlijk; hij zit natuurlijk wel helemaal in dat wereldje. En wat betreft FC Twente, waar Johan het helemaal niet met hem eens was, ik kreeg toch de indruk dat Hansie hierin wel degelijk gelijk had.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link