06 december 2011


Wilfred Genee presenteert Olympische Spelen-talkshow

Wilfred Genee heeft een drukke zomer voor de boeg. Hij zal niet alleen VI Oranje en Tour du Jour, maar ook een op de Olympische Spelen toegespitste talkshow gaan presenteren. Dat heeft Marco Louwerens, programmadirecteur van RTL 7, laten doorschemeren in een interview met de Nieuwe Revu dat morgen verschijnt.

Het EK Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen volgen elkaar deze zomer op, met een kleine overlap tussen het EK (8 juni tot en met 1 juli) en de Tour (30 juni tot 22 juli). De Olympische Spelen zijn te zien van 27 juli tot en met 12 augustus. Een vakantie zit er daarna niet in voor Genee, want de Eredivisie (en dus vervolgens ook Voetbal International) start op 10 augustus.

Hoe er precies invulling gegeven zal gaan worden aan de uitzendingen van de verschillende sporttalkshows en welke gasten er zullen aanschuiven, is nog niet bekend.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat hij dadelijk maar geen black-out krijgt ja.

Anoniem zei

Als ie Gijpie maar niet achterna gaat ?!?!

Anoniem zei

@ eerste reaguurder: Een burn-out bedoel je waarschijnlijk?

Anoniem zei

Een blackout is anders ook niet fijn.

Anoniem zei

toch wel opvallend, ben toch benieuwd of hij geen problemen thuis krijgt...
maar goed, het tekent ook zijn ambitie natuurlijk wat alleen maar goed is...

Anoniem zei

Vreemd dat ze hem dit aandoen. Uitstekende presentator, maar denk dat het publiek niet de hele zomer naar hem zal willen kijken. Verder is het ook niet bepaald gezond voor Wilfred zelf om zolang achter elkaar door te gaan.

Anoniem zei

Er is niet zoveel andere keus denk ik. Je kunt Gert Jakobs wel Tour du Jour laten doen maar dan verstaat niemand de vragen :-)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link