22 augustus 2011


RTL overweegt nog steeds latenightshow met Derksen en Genee

De kans dat er een dagelijkse latenightshow met Johan Derksen en Wilfred Genee gaat komen, is nog altijd aanwezig. Dat vertelde Wilfred Genee vanmiddag in het Radio 1-programma Lunch! (hier terug te luisteren).

Genee: "Hoe kan ik dat nou een beetje tactisch uitleggen... Wij sluiten het nog steeds niet uit en RTL ook niet." Genee benadrukte echter dat men eerst gaat werken aan een dagelijks RTL Boulevard-achtig sportprogramma, dat waarschijnlijk vanaf januari te zien zal zijn.

De latenighttalkshow zou dan ook op z'n vroegst pas het volgende televisieseizoen op de buis komen. RTL is, zoals SigaarSnor.blogspot.com in juni al kon melden, van plan om komende zomer eerst een test te doen met het uitzenden van VI Oranje op RTL4.

Genee: "Het uitzenden op RTL4 zou een eerste stapje kunnen zijn. De bedoeling daarvan is om te kijken hoe zo'n programma werkt op een familiezender." Mocht het - nog meer dan tijdens het afgelopen WK - aanslaan, dan zou RTL willen gaan proberen het programma uit te breiden naar een dagelijkse latenightshow.


1 opmerking:

Anoniem zei

Wordt nu al gestoord van dat gezwets van Genee,ik hoop dat dat niet doorgaat.
Vreselijk wat een ongelofelijke eikel is dat zeg......

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link