08 september 2010


VI wil dagelijks voetbaljournaal op tv

Afgelopen maandag maakte Johan Derksen al bekend dat Voetbal International en Radio 538 de handen ineenslaan voor 'VI Radio 538' (een radiostation met 24 uur per dag voetbalnieuws en muziek). Er blijken echter ook plannen te zijn voor een dagelijks voetbaljournaal op de televisie.

De bedoeling is dat dit voetbaljournaal iedere dag tussen half zeven en zeven uur wordt uitgezonden. Het blad Voetbal International meldt dat er al afspraken zijn met een zendgemachtigde (waarschijnlijk RTL7) en dat er momenteel wordt onderhandeld met een productiemaatschappij (waarschijnlijk Eyeworks) over de vraag of het project financieel haalbaar is.

Een aantal jaar geleden bracht Talpa, de toenmalige zender van John de Mol, ook iedere dag een voetbaljournaal op de buis. Dat trok gemiddeld zo'n 200.000 mensen. Dit werd als te weinig gezien, waardoor het programma na enige tijd sneuvelde. Saillant detail: presentator van dat programma was Wilfred Genee. Of hij ook in beeld is als presentator van dit nieuwe dagelijkse voetbaljournaal, is niet bekend.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Melk melk melk en zo gaat VI verloren.

Anoniem zei

Die gasten beginnen me zo wel de keel uit te hangen. Net als dat ze nu doordekken doen, Veronica, Johans woensdagmiddag vragen van lezers, maandag en vrijdag RTL7. Soms moet je ook zeggen genoeg is genoeg.

Anoniem zei

Heb ook een paar keer naar radio met jensen geluisterd en paar keer doordekken gekeken.

Ik merkte dat ik de uitzendingen van VI wat minder vond omdat ze sommige dingen gewoon precies herhaalden, dat hadden ze namelijk in die programma's al gezegd. (grap van Gijp over kerstinkopen van Rooney met die hoer bijvoorbeeld)

daarom wacht ik tot na een uitzending van VI met die dingen te bekijken, of ik kijk ze helemaal niet

t van dasselaar zei

Wilfred heeft een tijdje geleden een interview laten zien van Daany Schreurs van FC Zwolle. Daar vertelde hij bij dat Danny de enige wereldkampioen was op voetbalgebied en wel met het Nationale ID team. Hij werd met het team helaas geen kampioen want ze verloren in 2006 in Duitsland van Saoudi Arabie. Nu vier jaar later staat het ID team weer, nu in Zuid Afrika, in de finale. In de halve finale werd 7 september 2010 Portugal verslagen met 6-2. En weer is de tegenstander Saoudi Arabie, dat Polen met 4-2 van zich af hield. De fiaanle is 11 september. Het zou mooi zijn als daar nu eens wat meer aandacht aan werd gegeven want het is wederom een topprestatie. Hopelijk komt het team 14 september thuis met de beker. Wilfred en Johan, geef eens wat promotie aan en over dit ID team. Zie ook de site www.idvoetbal.nl en ik ben teb mailen op het adres t.van.dasselaar@idvoetbal.nl

Hartelijke groet
Theo van Dasselaar

Anoniem zei

@Theo van Dasselaar
1. Waar gaat het over.
2. Lazer op deze thread gaat heel ergens anders over.
3. FUCK SPAM!

Johan de Bruijn zei

Zeker Johan en Wilfred zouden toch moeten inzien dat overdaad schaadt..... het is nu nog steeds leuk top maar elke dag. Ken je beperkingen! Doe het niet!

Anoniem zei

Theo ga ergens anders huilen over id team, id team kan ons geen reet schelen.

over voetbaljournaal en radio enzo wordt toch niks, gewoon niet naar kijken en luisteren, want al je voetbalnieuws kan je op internet verkrijgen, vi.nl / goal.com / etc etc. Misschien doen ze het voor mensen die dom zijn of niet kunnen lezen....

Ze doen het gewoon voor het geld, gaat een keer goed met vi-programma en zijn daardoor helemaal de kluts kwijt!!! Elke dag Voetbalgezeik daar wordt je ook niet vrolijk van, moet nog bijkomen van het wk.

ik hou het bij vi-programma (zonder tijl)

SigaarSnor zei

@Theo van Dasselaar: Als je het programma VI wilt bereiken, kan dat het beste via: http://www.vi.nl/Voetbal-International-1/Vraag-aan.htm.

Freek B. zei

JohandeBruijn: er staat toch nergens dat Johan en Wilfred dagelijks op de tv komen.

Anoniem 10-09-10 11:03: het argument dat je al op de hoogte blijft van al het voetbalnieuws via internet gaat natuurlijk ook op voor het sportjournaal van de NOS en dat programma wordt ook iedere dag gewoon goed bekeken. Ik vraag me wel of of je een half uur per dag met alleen voetbalnieuws kunt vullen, maar op zich lijkt het me een boeiend experiment. In dat hele radiogedoe zie ik vrij weinig.

Eric zei

Ik heb nu 4 x een "Anonieme" -reactie gelezen en 't was 4 x negatief..Daarom maar eens wat positiefs.

Dagelijks voetbalnieuws van 30 minuten lijkt me een prima idee..(als je het kunt vullen).Ik denk zelf dat het mss niet raar is om er een presentator neer te zetten (niet Wilfred) maar bijv. Marcel Maier.Die zou dan bijv. gesprekken kunnen hebben met de clubwatchers van VI en algemene voetbalkenners (Barend, Spaan, Borst als ie van de NOS af is).Programma noem je VI-Daily Update, logootje VI 30 minuten in beeld en dan geen 5 dagen maar 3 dagen, (di, woe, donderdag).

Voetbal Radio zou ik wel leuk vinden, 24 uur is wat veel maar overdag in de auto interviews/colums...why not?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link