27 juni 2010


Harm Edens: voetbaltalkshows eindeloos gezwets

Na MAX-directeur Jan Slagter (zie hier) heeft nu ook Harm Edens wat te melden over Johan Derksen en de voetbaltalkshows op de televisie in het algemeen. De presentator en tekstschrijver heeft er maar weinig mee, zo blijkt uit zijn column in het blad LINDA.

Edens schrijft: "Mannen als Johan Derksen, Hugo Borst, René van der Gijp en Hans Kraay Jr., die vijftig jaar geleden al bij elkaar op school zaten en altijd stiekem in de zandbak keken wie de grootste had. Telkens kwamen ze weer bedrogen uit: het was klein en het bleef klein. Daarom zijn ze hun bevrediging elders gaan zoeken."

"Mannen rond een tafel die eindeloos zwetsen over wedstrijden waarvan ik de uitslag al weet en waarvan de hoogtepunten al acht keer langs zijn gekomen. Voetbalwedstrijden zo lang inleiden en er daarna zo lang over napraten – dat lijkt verdacht veel op voor- en naspel. Het voor- en naspel waar ze thuis niet aan doen omdat ze almaar op de buis over voetbal aan het zeuren zijn. Mevrouw Borst en mevrouw Derksen zouden er een moord voor plegen als ze van hun mannen een fractie van die aandacht konden krijgen."


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, dan kijk je toch lekker niet? Wat een bullshitopmerkingen zeg.

Anoniem zei

Zegt wat over zijn niveau dat hij het meteen over piemels moet gaan hebben

Anoniem zei

Je mening geven over iets waarmee je weinig hebt... Nee, gelukkig heeft Harm Edens wel succes.

Anoniempje zei

Natuurlijk is het slap geouwehoer. Prima toch? Harm, er zit een knop op je TV.

Anoniem zei

Dit is de eerste keer in mijn hele leven dat ik de naam Harm Edens hoor. En meteen in ze column schrijft hij in een blad genaamt LINDA over piemeltjes in de zandbak.

Nee Harm heeft het dik voor elkaar! Volgens mij heeft hij gewoon wat zand tussen ze noten van de zandbak, daar word je namelijk sagerijnig van.

-Koos Janse

Anoniem zei

Hmm, beetje jammer van Harm, ik mocht hem wel.
Maar dit slaat nergens op, beetje over zandbakjes en piemeltjes praten. Erg jammer

Anoniem zei

Scherpe column en kan een kern van waarheid inzitten.

RANDY zei

zandbak? om zo iets raars te verzinnen moet hij het haast zelf wel meegemaakt hebben vroeger!

Anoniem zei

Volgens mij doet hij bij Dit Was Het Nieuws toch precies hetzelfde (niets mis mee overigens).

Anoniem zei

Hij is ook homo. Dus over piemeltjes praten is niet vreemd. Daarnaast niet van voetbal houden ook niet. Dus een mening die je niet al te serieus moet nemen.

Anoniem zei

Ze voelen zich bij de PO kennelijk erg bedreigd sinds de politieke ommezwaai en vallen dan alles dat commercieel is aan. Het is natuurlijk onder andere het veel te goed betaalde baantje van Edens wat nu in gevaar kan komen indien de PO moet inkrimpen.

Dit zou natuurlijk wel terecht zijn aangezien iedere simpele ziel grappen van een autocue kan voorlezen.

jan zei

Enige wat die Edens kan is de auto-cue voorlezen.

Anoniem zei

Nee, gelukkig is Harm Eden's programma dan toch een stuk "interessanter" en "grappiger".
Zo veel beter zelfs, dat het bekostigd moet worden van belastinggeld, want god weet hoeveel mensen er vrijwillig hun geld zouden willen betalen voor zulk top-amusement.

Anonymus Aarsgat zei

Moderator laat de meest stompzinnige reacties toe.

Maar als je beweert dat Derksen helemaal niets voorstelt en alle zichzelf schromeloos overschattende columnisten en hun coterietjes ook niets voorstellen en dat Nederland helemaal niet bestaat in het buitenland dan gaat de moderator plotseling modereren.

Oetlul.

Frans den Oudsten zei

Lachen he met die Harm Edens? Het sloeg werkelijk helemaal nergens op wat hij zei en het leukste is dat Johan daar alleen aandacht aan besteedde omdat Wifred dat onder zijn aandacht bracht. Harm is, en terecht, totaal niet belangrijk of interessant voor Johan. Het programma 'Dit was het nieuws' is een leuk programma, ik heb zelfs een dubbel-DVD van deze boys. Maar dit programma is nu links en rechts ingehaald door VI(oranje). 'Dit was het nieuws' was leuk maar VI-oranje is niet alleen leukER maar het gaat inhoudelijk vaak ook ergens over en Harm kan dat kennelijk niet hebben.
Conclusie: Johan blijkt uiteindelijk toch de grootste te hebben en Harm kan dat niet hebben. Terug naar de zandbak voor Harm.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link