21 juli 2016


Ronald Waterreus: ''Rene van der Gijp is een lolbroek acterende analist''

Ronald Waterreus heeft deze week in zijn column in Voetbal International uitgehaald naar Johan Derksen en René van der Gijp. Dit omdat beide heren nogal wat kritiek hadden op de aanstelling van Hans van Breukelen bij de KNVB.

''Bij Voetbal Inside nemen ze Hans van Breukelen doelbewust in de zeik. Hans van Breukelen praat niet openlijk over zijn twijfels en geeft motivatietrainingen. Dan val je bij machotypes als Johan Derksen niet in het pulletje.

''Ik zou als Hans van Breukelen alleen maar keihard lachen als een lolbroek acterende analist als René van der Gijp bij Voetbal Inside zou roepen dat ik een 'mafketel' ben. Dan zou ik redeneren: Ik trek ma alleen iets aan van mensen die zichzelf zijn, die écht wat bereikt hebben in hun leven, die verantwoordelijkheden durven pakken.''

Ook denkt Ronald Waterreus dat Hans van Breukelen veel aantrekt van de kritiek die de twee mannen van Voetbal Inside op hem hebben. ''Hans van Breukelen is na een opmerking van René van der Gijp een week van slag, hoe hard hij ook roept van niet. Daar ken ik hem te goed voor!''


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Als ronald watereus het zegt dan denk ik dat ik vd gijp ook maar niet meer leuk moet gaan vinden. Als je hier namens een ander op gaat reageren denk ik dat je er zelf minstens twee weken wakker van ligt

Anoniem zei

Toch heeft van Breukelen meer verdienste voor het Nederlands voetbal gehad, dan Rene en Johan bij elkaar.

Raimond zei

Waterreus is een van de slechtste analitici op tv, dus hij kan beter zijn mond houden. Hij neemt het nu alleen maar op voor collega keeper Van Breukelen. Die kan zichzelf toch wel redden zegt hij? Mag ook wel in die functie die hij nu krijgt bij de knvb! Zal daar dik verdienen, maar of hij er wat van bakt moet nog blijken. Ik denk het niet. Gijp en Derksen zijn zoals altijd zichzelf, dus hij moet verder niet zeuren. Huilebalk!

Anoniem zei

breukelen meer verdienste voor nederlands voetbal ??????? dat is de beste joke die ik dit jaar gehoord heb ha ha haa
een keeper meer verdienste dan een aanvaller ??? misschien kan jij beter gaan korfballen ofzo..... ha haa wat een mop

Anoniem zei

Waterkneus...

Anoniem zei

keepers denken zo vaak dat ze het beter weten, echt hinderlijk, met name omdat dit nagenoeg nooit het geval is

Anoniem zei

Met Gijp kan je tenminste eens lachen, als hij er niet bij is bij VI, mis ik hem. En hij is de eerste om met alles te lachen. Haal het zand uit uw vagijn. Met de Belgen lacht hij ook, trek ik mij niet aan hoor (als Belg dus). Hoort er toch bij? En geef de man eens wat rust, hij is net zijn moeder verloren. Waterreus zal ook nog wel zijn lading krijgen bij het nieuwe seizoen :D.

Anoniem zei

Ik kan wel een aantal keepers herinneren die mijn respect helemaal krijgen voor hun verdienste voor het voetbal. Het zijn er niet veel en breukelen zit daar zeker niet bij. Ook niet in geval alleen nederlandsch voetbal.

Anoniem zei

Gijp heb ik heel vaak zien spelen, vooral op spangen. Hij heeft nooit voor mijn cluppie gespeeld maar heeft mij heel vaak enorm vermaakt! Wat een vreselijk goeie aanvaller!

Breukelen zal ik ook wel vaak gezien hebben maar kan ik me eigenlijk nix van herinneren....
Ik heb waterreus nooit gezien als analiticus, maar deze uitspraken zeggen genoeg ha ha ik heb nix gemist! En dan deze uitspraken in een moeilijke tijd voor gijpie, wat moet je zelf dan een zielig figuur zijn zeg

Anoniem zei

Van Breukelen krijgt topfunctie bij de KNVB en Waterreus wordt de media serieus genomen als analist. En dan vragen wij ons af waarom het Nederlands voetbal niks meer voorstelt.

Anoniem zei

nog meer zorgen kun je je dus maken als je denkt aan het nivo van dat nederlandse voetbal morgen.....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link