10 februari 2016


Voetbal Inside alsnog naar Friese amateurclub

De mannen van voetbalpraatprogramma Voetbal Inside gaan alsnog naar amateurclub vv De Wâlden. Dat heeft de redactie van het RTL7 programma vanochtend bekend gemaakt.

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat de Friese voetbalvereniging zich bekocht voelde, omdat de veiling werd verlengd. Hierdoor zou het hoogste bod van de club om de coryfeeën naar de kantine te halen niet het winnende bod zijn. Maar dit bleek op een misverstand te berusten.

Het populaire tv-programma heeft een veiling uitgeschreven om geld op te halen voor het goede doel Support Casper. De einddatum van de veiling is verlengd, maar de Friese amateurverenging mag zich sowieso verheugen op de komst van de heren Genee, Derksen en Van der Gijp.

De redactie van Voetbal Inside heeft inmiddels contact gehad met vv De Wâlden, en de kou is uit de lucht. De amateurclub heeft zelfs uit eigen beweging het bod verhoogd tot 11.000 euro.

In de uitzendig van het radioprogramma van Edwin Evers op radio 538 heeft zich woensdagochtend in een gesprek met Wilfred Genee nog een vereniging gemeld. Deze club heeft 25.000 euro geboden voor de komst van de mannen. Totale opbrengst van de veiling bedraagt nu meer dan 100.000 euro.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link