31 maart 2015


Nico Dijkshoorn: ''Jammer dat René van der Gijp mijn dansoptreden belachelijk heeft gemaakt''

Nico Dijkshoorn, de bekende huisdichter van 'De Wereld Draait Door' vindt het jammer dat zijn dansoptreden in de gelijknamige talkshow belachelijk is gemaakt door René van der Gijp. Dat vertelt Nico Dijkshoorn vandaag in het AD.

Volgens Nico Dijkshoorn maakte René van der Gijp er onnodig veel ophef over. ''René van der Gijp maakte er in VI op tv echt een punt van. Hij dacht echt dat ik een doorgeslagen BN’er was geworden die dacht dat hij heel goed kon dansen. Mensen nemen dingen veel te serieus.'', aldus Nico Dijkshoorn.

Het dansje van Nico Dijkshoorn zorgde voor een storm aan reacties. Echter hoeven we niet te hopen dat er een vervolg op komt. ''Het was eenmalig'', aldus Nico Dijkshoorn.
4 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een lul die dijkshoorn

Anoniem zei

Die dijkshoorn maakt zelf iedereen belachelijk. Dan moet je een grote jongen zijn en ook kunnen incasseren.

Anoniem zei

Helemaal eens met hierboven

H. Ater zei

Neppe lul acteert een schrijver, kunstenaar, met zijn ongeschoren kop, lekker onaangepast en dwars, maar wel elke dag netjes voor het meeste mainstreame, commerciele, lege programma werken dat alleen maar de schijn van inhoud en cultuur heeft, en dan nog wat stukjes over voetbal schrijven (die af en toe wel echt grappig zijn, toegegeven), nou nou wat een genie, en 90 % van die stukjes gaan over van Gaal en hoe hij met mensen omgaat en ze de les leest terwijl meneer de onaangepaste fatsoenrakker iedereen de maat neemt en afbrandt dat ze gewoon maar normaal moeten doen. Hypocriet, bekrompen, kleinburgerlijk, oppervlakkig lulletje die een kunstenaar, individu acteert als de meeste huidige 'amsterdammers'.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link