05 juni 2014


Louis van Gaal woedend op Hans Kraay Jr.

Na afloop van het uitzwaaiduel van het Nederlands elftal tegen Wales, kregen bondscoach Louis van Gaal en SBS6-reporter Hans Kraay Jr. het verbaal met elkaar aan de stok. Zoals wel vaker de afgelopen twee jaar ontstond er een felle woordenwisseling tussen de twee.

Tijdens het gesprek tussen Hans Kraay Jr. en Louis van Gaal dat live te zien was op SBS6 hield Louis van Gaal zich nog keurig in, maar daarna ging de bondscoach fel tekeer tegen Hans Kraay Jr. Diverse fotograven legde dit gesprek op de gevoelige plaat vast. ''Jij noemt altijd namen, waarom wil je het weer persoonlijk maken?'', brieste Van Gaal, reagerend op de vraag van Kraay wat de bondscoach vond van coaches als Frank de Boer en Marco van Basten, die tijdens wedstrijden vaak langs de kant staan te schreeuwen naar hun spelers.

''Ik kan eigenlijk wel op de tribune gaan zitten. Voor individuele spelers kan coaching vanaf de kant soms handig zijn, maar gekeken naar het hele team helpt het weinig. Ik vind dat trainers hun elftal zo moeten voorbereiden dat de spelers zelf beslissingen kunnen en durven nemen. Zo train ik ook.'', aldus een boze Louis van Gaal.6 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Diagnose: allergische reactie

Anoniem zei

Ik denk dat het toneelspel was want met het laatste gesprek zei Louis dat hij Hans zou gaan missen

Anoniem zei

Als het echt was dan zou ik louis,een pofert op zijn neus geven.Schijterd die Hans.......

Anoniem zei

Van Gaal is gewoon krankzinnig.

Anoniem zei

Geen toneelspel hij is echt zo en zo jammer dat z'n goede trainer,zich zo laat gaan om niks.Gewoon relax man en beetje lachen tijdens persconferentie's.........

erik zei

van Gaal is niet krankzinnig.. Kraay wil altijd op tv laten horen dat ie verstand van voetbal heeft. Dan zoekt ie bevestiging van van Gaal..

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link