24 maart 2014


Uitzending Voetbal International (ma 24-03-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 24 maart 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Thijs Slegers, Taco van den Velde en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

snel

Anoniem zei

Zoek eigenlijk nog een deftige saus voor bij de hotwings.

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Johan heb jij dat dan niet, dat als je er naar kijkt, dat je dan denkt. Ik bedoel, ik word daar zo moe van, jatoch Rene , wij deden dat niet , dat wist je. Maar nu die jochies en as ze nou nog wat konden, maar dit slaat nergens op. Huuuuhhh SNnnghhuuuh, Zon Ronaldo dat kan, maar deze kunnen er niks van en dan dit, dat kan toch niet.
Nee serieus

Anoniem zei

Die opstelling van van Hanegem sloeg echt nergens op!! Die man wordt oud.

Anoniem zei

Toen Willem 30 was kraamde hij ook al de grootst mogelijke onzin uit

Anoniem zei

Hahaha, twee defensieve middenvelders van Feyenoord en Galatasaray opstellen op een WK. Die dan ook nog samen 100 kilo wegen. Wat een imbeciel.

Anoniem zei

Wat liep Derksen nu dom te lullen dat Snijder in de NL competitie het goed zou doen en dan zo mee kan naar het WK. Hadden ze niet een paar weken terecht de conclusie getrokken dat niemand uit de NL competitie geschikt is voor het niveau op het WK? Ook dat knaapje van PSV zou beter zijn dan Lens. Ja hoor wat een stelletje domme gasten zijn het toch ook. Gijp lult maar wat, Hansie die was het ook alweer vergeten en Derksen weet helemaal geen zak van buitenlands voetbal af en denkt dat PSV op een hoog niveau speelt.

Antonio zei

Haha, met Kongolo en Vlaar worden we wereldkampioen!

Anoniem zei

Wat een eng stel.
Wilfred heeft een ego groter dan een jumbo jet.
Rene moet onder behandeling.
Derksen is een verlopen hippie.
Ook zit er soms een zwaar gewicht die alleen maar om zich heen slaat.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link