04 juli 2011


Recensent: 'Wilfred Genee kan niet zonder Johan Derksen'

Volgens Marcel Peereboom Voller, tv-recensent van De Telegraaf, kan Wilfred Genee maar moeilijk zonder Johan Derksen. "Wilfred Genee zonder Johan Derksen is als Bassie zonder Adriaan. Dat is de eerste conclusie nadat dit weekeinde Tour Du Jour op RTL 7 van start ging."

Over Tour du Jour is de recensent verder overigens wel te spreken: "Bijna alle ingrediënten van het succesvolle VI Oranje, dat vorig jaar zomer tijdens het WK voetbal zo verraste, zijn meegenomen naar de wielervariant van het programma. Met veel entertainment; sterke wielerverhalen van ex-profs als Danny Nelissen en Steven Rooks en een bekende Nederlander die op een computerfiets de Alpe d'Huez bedwingt."

De tv-recensent vermoedt dan ook dat het programma, ondanks de tot nu toe nog niet spectaculaire kijkcijfers, best kan uitgroeien tot een hit. "Maar, niet onbelangrijk, dan moeten de Nederlandse wielrenners wel blijven presteren zoals gisteren. En moet er iemand zijn die Genee af en toe een flinke por tussen de ribben geeft."

Die iemand zou Johan Derksen kunnen zijn. "Helaas schuift Johan Derksen alleen op de maandag- en vrijdagavond aan", aldus Peereboom Voller. "Het zou mij niets verbazen als de kijkcijfers van juist die uitzendingen omhoog schieten."


1 opmerking:

Anoniem zei

Tuurlijk schieten de kijkcijfers omhoog als Johan er zit. Ik heb tot nu toe alleen fragmenten van het programma gezien. Maar vanavond ga ik er voor zitten als Johan er is. FEEST!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link