05 juni 2011


Wilfred Genee verwijst kijkers naar 'Danny Vera dot com' (Voetbal International)

Fragment uit Voetbal International. Danny Vera durft de url van zijn eigen website niet te noemen; Wilfred Genee heeft daar iets minder moeite mee.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.7 opmerkingen:

Anoniem zei

37,50 per kaart.. denk dat het erg rustig zal zijn

Anoniem zei

Inderdaad wat een arrogantie nu al.

Anoniem zei

veel te duur inderdaad voor deze artiesten. Ze hebben 1 mooi nummer dat wel, maar dit is veel te arrogant

Anoniem zei

Is het arrogant dat hij weet dat hij niet zomaar zijn website mag noemen op nationale televisie? Normaal gesproken betaal je daar duizenden euro's voor en dat weet hij dondersgoed, vandaar dat hij het niet durft uit te spreken. Dat lijkt me geen teken van arrogantie.

Over smaak valt te twisten natuurlijk. Mocht je zijn muziek waarderen dat is gezien de marktprijs 37,50 helemaal niet veel. Ga eens wat vaker naar concerten toe zou ik zeggen, dan weet je wat je voor een gezellig avondje kwijt kunt zijn. Tevens is het een DVD opname wat de prijs nog meer rechtvaardigd. (Persoonlijk vind ik zijn muziek niet te pruimen, maar wie ben ik he;))

Anoniem zei

Bovendien krijg je voor die 37,50 euro ook de dvd (als die klaar is) begreep ik.

Anoniem zei

''Is het arrogant dat hij weet dat hij niet zomaar zijn website mag noemen op nationale televisie? Normaal gesproken betaal je daar duizenden euro's voor en dat weet hij dondersgoed, vandaar dat hij het niet durft uit te spreken. Dat lijkt me geen teken van arrogantie.''

Je begrijpt er niets van!!
Deze onzin gaat het toch niet over, het gaat over de prijs,of daar een dvd bij inzit of niet en of je zijn muziek mooi vind of niet.Zo'n grote artiest is hij niet,

Anoniem zei

Wtf 37.50 euro. Daarvoor kan je naar de Allman Brothers. Dit is gewoon een klein coverbandje die je overal gratis kan zien, die moeten hopen dat er een paar mensen in het cafeetje zitten waar ze optreden.

37.50 euro. Dat is echt voor topartiesten. Ice cube een legendarische rapper betaal je 10 euro minder voor.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link