03 mei 2011


Prijsvraag: Bedenk een nieuw Voetbal International-shirt en win!

Enige tijd geleden lanceerden we op deze site, in samenwerking met Shirtwinkel Halvegaren.nl, een shop met daarin shirts met allerlei bekende en grappige uitspraken van René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee. Heb je er nog geen óf wil je er nog wel eentje? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en maak kans om zo'n shirt te winnen!

Wat moet je doen?
Meedoen is heel simpel: bedenk een leuke tekst of uitspraak voor op een Voetbal International-shirt. Stuur jouw tekst, plus een vermelding van welke karikatuur daarbij hoort (dit kan zijn: René van der Gijp, Johan Derksen, Wilfred Genee of een combinatie hiervan) uiterlijk zondag 8 mei 2011 om 23.59 uur op naar SigaarSnor(at)hotmail(punt)com. Zet in de onderwerpregel 'Prijsvraag Shirtshop' en vermeld in de e-mail ook je naam (als je niet wilt dat jouw naam gepubliceerd wordt op deze site, zet dat er dan bij).

Na zondag wordt door medewerkers van SigaarSnor.blogspot.com en Shirtwinkel Halvegaren.nl een selectie gemaakt van de vijf beste en leukste inzendingen. Vervolgens kan er via deze site gestemd worden op die vijf inzendingen en wordt de uiteindelijke winnaar bepaald. Deze winnaar krijgt een shirt met de door hem of haar bedachte tekst (óf een ander shirt naar keuze) thuisgestuurd.

Spelregels
- Teksten kunnen ingestuurd worden tot en met zondag 8 mei om 23.59 uur. Inzendingen die hierna nog binnenkomen, dingen niet meer mee naar de prijs.
- Alleen inzendingen die ingestuurd zijn naar SigaarSnor(at)hotmail(punt)com dingen mee (plaats je teksten dus niet als een reactie onder dit bericht).
- Per persoon zijn meerdere inzendingen toegestaan.
- Wanneer twee mensen dezelfde tekst insturen, dingt enkel de persoon die als eerste heeft gemaild mee.
- Door mee te doen met deze prijsvraag stem je er mee in dat de door jou bedachte tekst in de toekomst door ons gebruikt kan worden als opdruk op een shirt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link