13 juli 2010


Compilatie VI Oranje (zo 11-07-2010 ~ vroege uitzending)

Compilatie van de vroege uitzending van VI Oranje van zondag 11 juli 2010. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Ernie Brandts, Gerald Vanenburg, Jan Joost van Gangelen en Gerard Joling. (via Diegokjes)

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.6 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan er nog een compilatie gemaakt worden van de avonduitzending die tot nu toe nog niet terug te zien was op VIoranje/RTL gemist.

Anoniem zei

Wat is het probleem met Afl.57? (Na de finale)
RTL geeft een blokkade vanwege DRM rechten, welke en wanneer komen deze vrij?

al108 zei

Heel erg jammer dat juist deze aflevering niet beschikbaar gesteld wordt. Het is per slot de belangrijkste en ik ben erg benieuwd naar de commentaren.

Anoniem zei

Voor de liefhebbers: de laatste aflevering van VI Oranje kan gedownload worden via http://www.megaupload.com/?d=YA9FFAIO.

Anoniem zei

Ontzettend veel dank aan bovenstaande uploader.
Volledige uitzending in perfecte kwaliteit.
Gezien de domme aktie van RTL mbt het verwijderen van nog meer filmpjes op YouTube wegens....(Reden wordt niet eens gegeven!!)..hebben we gelukkig de laatste volledige uitzending nog. Juist het bekijken van de korte fragmenten heeft het programma EN de presentatie populair gemaakt en meer kijkers opgelevert. Jammer en dom.

SigaarSnor zei

Compilatie van de avonduitzending van 11 juli staat nu ook online: Compilatie VI Oranje (zo 11-07-2010 ~ late uitzending).

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link