04 januari 2010


Voorspellingen Derksen en Genee in Hoe Wordt 2010?

Afgelopen vrijdag waren Johan Derksen en Wilfred Genee aanwezig in het RTL4-programma Hoe Wordt 2010?. Ze voorspelden er enkele gebeurtenissen op sportgebied voor het komende jaar. De uitzending kun je hier bekijken (het gesprek met Derksen en Genee is tussen 1 uur en 18 minuten en 1 uur en 26 minuten).

De heren voorspelden onder andere wie er tijdens het komende WK Voetbal wereldkampioen wordt. Wilfred Genee denkt Spanje (Nederland wordt volgens hem in de kwartfinale uitgeschakeld door Brazilië), Johan Derksen daarentegen verwacht dat het Nederlands Elftal het toernooi zal winnen. Het kampioenschap in Nederland gaat volgens Derksen naar PSV, Genee kiest - ook omdat hij niet dezelfde keus als Derksen wil maken - voor FC Twente.

Naast enkele voorspellingen zijn er interviews te zien van Wilfred Genee met Johan Cruijff en Bert van Marwijk en heeft Johan Derksen nog wat uitspraken over Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijer, seks voor de wedstrijd en Robin van Persie.

Op Twitter verschenen ten tijde van de opnames foto's van achter de schermen. Hieronder de foto's waarop Johan Derksen of Wilfred Genee te zien zijn.


Johan Derksen in gesprek met Ali B - Foto: liekelamb


Wilfred Genee met onder anderen Wilma Nanninga - Foto: liekelamb


Johan Derksen met onder anderen Hein Vergeer en Ria Visser - Foto: liekelamb


1 opmerking:

harm toorenz zei

Wat moet derksen met die viespeuk??

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link