04 mei 2018


Johan Derksen en René van der Gijp niet dagelijks te zien in ''VI Oranje blijft thuis''

De voetbaltalkshow van de heren van Voetbal Inside kent deze zomer ook andere gezichten aan tafel. Genee, Derksen en Van der Gijp zullen niet vijfmaal per week tezamen te zien zijn, maar ook gasten in de studio ontvangen. Het talkshow draagt de naam: VI Oranje blijft thuis en is te zien bij RTL4.

RTL bevestigt dat de talkshow doorgaat tijdens het WK voetbal dat van 14 juni tot en met 15 juli in Rusland wordt gehouden. Zoals bekend doet Nederland niet mee aan het evenement. ,,Verdere details worden nog bekendgemaakt, maar we zitten op een unieke locatie en de mannen gaan hun best doen om Nederland zelfs bij dit WK trots te laten zijn op Oranje”, laat een woordvoerder van RTL weten.

Voor Genee, Derksen en Van der Gijp wordt VI Oranje blijft thuis de laatste klus. Op 1 augustus stapt het trio over naar het Talpa van John de Mol, waar ze bij Veronica verder gaan met hun programma. De drie stonden aanvankelijk niet te juichen om nog een voetbalpraatprogramma te doen deze zomer, vooral ook omdat Nederland niet meedoet. Na diverse gesprekken is de kogel toch door de kerk. Vanavond staat er weer uitzending van Voetbal Inside op het programma. Maandag is de laatste.






9 opmerkingen:

Unknown zei

Vind ik ook wel fijn. Want je ziet aan hun chagrijnige hoofden na verloop van tijd tijdens zo'n VI Oranje cyclus dat zij er geen zin in hebben. Iedere dag werken is ook een grote verandering voor iemand als Gijp die de hele dag op de bank ligt.

Ik hoop dat zij een beetje goed verspreid worden over de week met gasten als Hans Kraaij, Johan Boskamp en misschien Gert-Jan Verbeek. Misschien Johan en Rene 2/3 keer in de week aan laten schuiven. 2x samen, zoals op de maandag en vrijdag en 1x op aparte dagen met een andere vaste gast zoals Boskamp en Kraaij.

De derde gast zal dan vast wel weer zo'n cringe BN'er zijn die er niets van af weet.

Unknown zei

Oja en die Valentijn Driessen mogen zij thuis laten. Hij zit er ook alleen maar vanwege kranten relaties en heeft nooit iets zinnigs te melden. Emile Schelvis 2.0.

Anoniem zei

Beter goed nieuws man! Nu nog ff een link

Anoniem zei

Iemand een link, fucking desperate. thanks

Anoniem zei

https://www.youtube.com/watch?v=_kclEOVzBAM kut UEFA heeft m geblokt balen dit zeg!!!

Anoniem zei

Zielig tyfus gedrag van die UEFA mafia, iemand een andere oplossing

goderksen zei

https://www.youtube.com/watch?v=4o63u3feC6I

Anoniem zei

Bedankt man godekrsen , HELD. Groet uit CAiro

Anoniem zei

kwallentijn driessen mag idd ophoepeln met zn arrogante hoofd. bij vi doet ie popi jopi en dan bij dtvk is het me toch de zuurheid zelfe

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link