13 maart 2018


WK lonkt voor FC Utrecht-speler Yassin Ayoub

Yassin Ayoub en Zakaria Labyad mogen blijven dromen van deelname aan het WK van komende zomer. Het tweetal van FC Utrecht is opgenomen in de Marokkaanse selectie voor de oefeninterlands tegen Servië en Oezbekistan.

Ayoub behoorde eenmaal eerder tot de definitieve lijst namen van bondscoach Hervé Renard, bij het oefenduel met het Nederlands elftal in mei vorig jaar. Een debuut bleef destijds echter uit.

Labyad kwam op 28 maart 2015 voor het laatst in actie voor de 'Leeuwen van de Atlas'. De aanvaller van FC Utrecht, destijds op huurbasis uitkomend voor Vitesse, mocht 25 minuten meedoen in een oefeninterland tegen Uruguay. In totaal staat de teller voor hem op vijf interlands.

Naast het FC Utrecht-tweetal behoren ook Hakim Ziyech, Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat tot de Marokkaanse selectie. Ziyech keerde in september terug na een conflict met Renard en is sindsdien een vaste waarde.

Marokko is tijdens het WK in Rusland ingedeeld in groep B. De Noord-Afrikanen mogen daarin flink aan de bak, met Spanje, Portugal en Iran als tegenstanders.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Is er misschien een link? Duizend dank vanuit Zwitserland

Anoniem zei

https://www.youtube.com/watch?v=uG__vWA_CLo

Groeten vanuit Arg.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link