21 april 2017


''Matchfixing-meneer woedend op Voetbal Inside'' (PowNed)

Als hij had geweten wat er allemaal over hem heen zou komen, had Marcel Blaak uit Eindhoven vorig jaar nooit aangifte gedaan van matchfixing bij Ajax tegen FC Utrecht. “Ik word in Nederland voor schut gezet. Elke week laten ze mijn gezicht bij Voetbal Inside zien”.

''M’n dochters, iedereen heeft er last van”, vertelt hij. “Dan krijgen ze weer te horen: ‘je vader is weer op televisie geweest en voor joker uitgemaakt’. Het slaat helemaal nergens op.'', aldus Marcel Blaak tegen PowNed.

PowNed zocht de Eindhovenaar ongeveer een jaar na dato op. Hij zit er behoorlijk mee dat een fragment uit een interview met Omroep Brabant vaak terugkomt op tv. Bij Voetbal Inside komen er dan termen als ‘randdebiel’ en ‘Maaskantje’ voorbij.

Marcel Blaak krijgt het zelfs even te kwaad tijdens het interview. “Je moest eens weten wat voor last ik daar van heb gehad. Daar houden ze geen rekening mee”, zegt hij. “Fuck hun, snapte?! Het raakt me zeker.”
3 opmerkingen:

Re Mi zei

Tja... Wie kaatst kan de bal verwachten. (Overigens: link werkt niet)

Unknown zei

Ben hier wel gevoelig voor en hoop derhalve dat de heren het filmpje niet meer zullen tonen nu. Het is leuk geweest, hilarisch zelfs, maar genoeg is genoeg.

Anoniem zei

Het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=eJSAEj2C6iM

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link