16 december 2016


Uitzending Voetbal Inside (vr 16-12-2016)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 16 december 2016. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Michael van Praag, Valentijn Drissen, Escha Tanihatu, Simon Zijlemans en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

RTL premium? Zijn ze gek geworden ofzo?

Anoniem zei

Bedankt vanuit het buitenste buitenland! Ik ben inmiddels een trouwe bezoeker van deze site!

Kontenbonkert zei

Die Van Praag is nog gladder dan de anus van een Mokumse nicht op zaterdagavond. Een heel vies en onbetrouwbaar mannetje...

Anoniem zei

Bedankt vanuit Seattle maar weer, maar ik moet toegeven dat ik vlak na die Joodse mop van v. Praag in slaap ben gevallen en pas op 33 minuten weer wakker ben geworden terwijl v. Praag nog steeds aan het woord is.

Anoniem zei

Vooruitspoelen naar minuut 42.... Geen dank.

Anoniem zei

Gaap..... wat een zaaduitzending, maandag gewoon met Gijp en Boskamp weer ouderwets leuk hoop ik. Voor Rene was het amper de moeite om te komen überhaupt. Had je lekker op je bank kunnen blijven liggen.

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

beste sigaarsnoor
kun je deze uitzending http://sigaarsnor.blogspot.nl/2011/12/uitzending-voetbal-international-vr-09.html vinden?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link