14 november 2016


Uitzending Voetbal Inside (ma 14-11-2016)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 14 november 2016. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


34 opmerkingen:

Anoniem zei

Vanavond een kapsalon gyros speciaal gehad. Echt een aanrader als je uitmuntend wilt schijten.

Anoniem zei

Zoals het vet van jouw gerecht druipt, druipt niet de klasse van je opmerking

Anoniem zei

Hartstikke bedankt weer! Groetjes van Ali baba uit de polder

Anoniem zei

Wat te denken van een pizza shoarma met satésaus. Zit je de hele uitzending op een emmer te kijken

Anoniem zei

wat ik lekker vind:
die huilende reacties wereldwijd van al die hypocriete linkse leugenaars sinds vorige week. ik ben geen wilders stemmer maar van mij mag ie winnen, alleen al om nog meer van die zielige linkse reacties.....heerlijk !
ik krijg al 20 jaar ofzo schijterij van dat arrogante linkse gelul

Anoniem zei

Dat de juiste lui een pak slaag krijgen is wat mij betreft ook het voornaamste met verkiezingen. Kan me echt verheugen op het moment dat het definitief is dat bijv. een PvdA totaal is afgegaan.

Anoniem zei

die trump is nog niet eens officieel begonnen, maar heeft in de afgelopen week al meer gepresteerd en bereikt dan die hele obana in 8 jaar .
nu Nederland nog

Anoniem zei

Hartelijk bedankt namens Stroopwafel Piet

Anoniem zei

toppunt van hypocrisie pvda

iedereen kan zien waarom pvda slecht gaat, echt iedereen maar alleen die pvda ers niet? waarom ? omdat die er alleen voor zichzelf zitten en de achterban zo slim was (jaaaaren lang) om er in te trappen. ha haa wat heeerlijk die jankende pvda-ers ha haa oooh wat is die Donald toch een gevaarlijke gek ha haa

Anoniem zei

Bedankt vanuit de Goelag.

Anoniem zei

Wilders for president! Hij is de enige die NL, NL weer kan laten worden. Hij is de enige die denkt aan de burgers en is de enige die onze tradities beschermt! Tijd voor exit met die linkse shit! Mensen wake up, het is tijd voor een grote verandering!

Cornelis zei

Ongelofelijk, wat een stelletje imbecielen hier. Ga eens geschiedenisles nemen, en kijk eens goed naar de jaren 30. On topic: bedankt voor de link.

Anoniem zei

de pvda is druk deze dagen met hun partijleiderschap......
....zo'n samsom zou geen tijd moeten hebben voor dat soort partij-onzin

vergelijk de realiteit eens met de pvda-beloftes....er zijn genoeg andere prioriteiten voor de pvda en zeker tegen die salarissen...

Anoniem zei

@01:48
jij hebt zeker gestudeerd ? je snapt niet eens dat jaren 30 niet te vergelijken zijn met situatie nu ?? ha ha je wilt alleen maar mensen bang maken. vergeet de Jaren 30 maar ga je eens verdiepen in de afgelopen 30 jaar..... die linkse bangmaaktactiek werkt niet meer.....steeds meer bewijzen (brexut, trump, polulariteit wilders etc)

en on topic ? ja idd bedankt voor de link

Anoniem zei

@cornelis
ik noem het hillerie-intelligentie of pvda-intellectuelen
de jaren 30 vergelijken met andere tijds-blokken ? nee dat is slim ha haa dan ben je pas echt dom want dat kan namelijk totaal niet.
en 39pct van de nederlanders voor imbeciel uitmaken ? dat is wat je doet en ja dat is pas slim ha haa
misschien kan jij partijvoortzitter worden van pvda ? soort soekt soort en hun intelligentie heb je al

Johnnie Weesgoedt zei

Trump was nooit een politicus en Wilders is een beroepspoliticus, groot verschil. Wilders is geen Theo van Gogh of Pim Fortuyn, maar een aandachttrekker zonder plan of idee.

Anoniem zei

@02:56
wildrrs, vgogh of fortuin? ik heb pas 1 keer in mijn leven gestemd, dat was 25 jaar geleden en dat zal zo blijven.
maar van die 3 ? ben geen fan maar wilders is de enige van die 3 waar ik nog enig sympatie voor kan hebben

Cornelis zei

Het probleem van mensen die ergens weinig van af weten is dat ze denken het te kunnen compenseren met veel geschreeuw. Voeg maar wat uitroeptekens en 'hahaha' toe en ze denken dat dat argumenten zijn. Cheetosconi, Wilders en Hitler gebruiken identieke methodes. Kut is dat imbecielen die op ze stemmen de toekomst van mijn kinderen beïnvloeden. Klimaatverandering? 'Bestaat niet' Meer winst naar de olie en kolen industrie i.p.v. duurzame energie? 'Mooi toch'. Mensen beseffen niet dat ze uiteindelijk zelf in de maling worden genomen. Erg triest.

De kin van Hans van Breukelen. zei

Goeie discussies hier! Hier hoort een half litertje Export, en een zak AH Basic paprika chips bij!

Anoniem zei

@06:40
probleem met jullie is dat jullie denken dat jullie waarheid de enige waarheid is. zodra iemand je tegenspreekt ga je hitler ofzo erbij halen. erg zielig en goedkoop.
kom eens met echte argumenten. of leg eens uit hoe JIJ de Jaren 30 gaat vergelijken met de huidige tijd. Inderdaad HA HA en waarom ha ha ?? omdat JIJ met je grote bek over "verstand van" komt maar vervolgens onzin uitkraamt. je maakt jezelf belachelijk cornelis.

Anoniem zei

aanvulling
en wilders-stemmers voor imbecielen uitmaken is ook niet erg slim.
Ik ben zelf geen stemmer, en ook geen wilders-stemmer, maar waarom denk je dat die zo populair is ? Omdat ie uitroeptekens gebruikt ? Nee hoor, omdat een steeds grotere groep mensen niet meer accepteren hoe ze behandeld worden door pvda enzo.
En jij noemt ze allemaal imbecielen ? Ik ben blij dat jij mijn vader niet ben, ik zou me rotschamen op school

Cornelis zei

Ga terug onder je steen.

Anoniem zei

@22:24
als je nou nog een uitroepteken toevoegt dan ben JIJ nita bene degene die hitler-tactiek gebruikt dan ga ik onder die steen eens kijken of ik misschien daar je argumenten kan vinden

Cornelis zei

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/politics/2016/11/there_is_no_such_thing_as_a_good_trump_voter.html

Anoniem zei

@05:40
beste cornelis ik ga je link niet eens openen want ik weet al van welk nivo het zal zijn.
voorlopig bevestig JIJ alleen maar mijn stelling eerder in deze discussie. jullie (groen)-linksers geloven alleen maar in je eigen opvattingen en de rest zijn imbecielen.... Het is 2016 en er zijn meer en belangrijkere problemen dan wat dat nobele groenlinks-programma opsomt en gelukkig zijn er genoeg mensen die dat wel zien en ze zelfs willen aanpakken. Het is 2016 en gelukkig zijn er genoeg mensen die wel snappen dat het anders moet: overwinning trump, brexit, populariteit rechts in frankrijk en wilders in nl. Het is 2016 cornelis en enige argument waar jij mee komt is een jaren 80 milieu-argument en voor het gemak zet jij wilders maar even neer als oemand die nix aan jet milieu zal doen. misschien cornelis zijn er andere wegen die naar rome leiden ? jouw (groen)-links-politiek heft in ieder geval niet geleid tot wat je suggereert...
Het is 2016 cornelis....misschien dat JIJ eens onder die steen vandaan moet komen ? Dan zal je zien dat de politiek een andere kant aan het opgaan is, en terrecht. En het is wereldwijd aan het verschuiven, maar volgens cornelis zijn het allemaal imbecielen.... cornelis gelooft alleen in zijn eigen waarheid en dat was mijn stelling dus al. Ik hoop dat cornelis geen kinderen heeft

Cornelis zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Cornelis zei

Tjonge jonge, zelden zo'n rotzooi gelezen. En nog denken dat je gelijk hebt ook. 'Jaren 80 milieu argument'? Wat je niet schijnt te beseffen is dat jij de toekomst van mijn kinderen bepaalt, en net als pedofilie, laat ik dat niet toe. Fascist! https://nl.wikipedia.org/wiki/Club_van_Rome

Anoniem zei

jij bent zelf degene die roept dat Jij overal verstand van
hebt en de rest zijn imbecielen.
Raar dat je dan in bovenstaande discussie niet 1 keer met
een inhoudelijk argument komt dat mijn stelling totaal van
tafel veegt.....
Ik denk dan ook dat de waarheid iets anders ligt: jij hebt alleen
verstand van datgene waar je verstand van WIL hebben. Maar zo
zit de wereld niet in elkaar, cornelis.
Je bevestigt alleen maar mijn stelling eerder hierboven dat dat
zooitje linkse hypocriete leugenaars alleen maar in hun eigen
waarheid geloven.
nou ga je pedofilie erbij halen ha haa
ja natuurlijk cornelis ik ben voorstander van sex met kinderen, en ik denk trump ook en wilders ook. Ik snap niet dat mensen pedofilie afkeuren, want is het lekkerste wat er is.
beste cornelis, met als enige verstand van zaken (volgens cornelis) kom eens met een inhoudelijk argument want je maakt jezelf belachelijk

Anoniem zei

@cornelis
en ik zie nu pas dat je me een fascist noemt.... echt lachwekkend en ik kan er total niet mee zitten, maar misschien kan je toch even toelichten waar je dat op baseert want dan kan ik nog even lachen ...

Anoniem zei

en maak je maar geen zorgen cornelis want de laatste die de toekomst van jouw kinderen bepaalt dat ben ik. Maar je schreeuwt maar wat terwijl je mijn situatie niet eens kent. Daarom is "mij fascist noemen ook zo lachwekkend". Typische linkse tactiek. Als je een kerel bent leg je eens uit hoe je tot die conclussie komt uit bovenstaande discussie. Maar je zal wel weer met een onzin-iets komen van "kruip onder je steen" of "kijk naar jaren 30" ofzo iets maar nogmaals cornelis kom eens met een inhoudelijk argument. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn voor een persoon met als enige verstand van zaken ?
Ik ben maar een domme imbeciel, of pedofiel of fascist.
En milieu ? nee joh, dat interesseert me nix. Alleen sex met kinderen vind ik belangrijk, voor de rest schreeuw ik maar wat. Als deze pedofiel, of imbeciel of fascist of alledrie je nog een tip mag geven ? Verdiep je eens wat verder in milieu-zaken anno 2016 BUITEN de groenlinks-waarheid. Dan zal je kunnen zien dat de waarheid over milieu-zaken anno 2016 iets anders ligt dan figuren zoals jij beweren.

Cornelis zei

Uitgescheewd? Nu terug onder je steen en lees de links eerst eens voordat ik je waardig acht. Debiel.

Anoniem zei

imbeciel, pedofiel, fascist en debiel.
en dan mij uitmaken voor schreeuwen.....

precies, dat is wat mij zo goed doet deze dagen, dat linkse hypocriete gejank. En zoals ik al eerder zei: ben geen stemmer maar laat die wilders maar winnen want dan krijg ik nog meer.
en je hoeft mij niet waardig te achten hoor professor cornelis, ik werd toch al een beetje moe van jouw gezeur. echt zonde van mijn tijd. ik wens je veel sterkte want dat zal je nodig hebben. misschien komt er ooit nog een ussr waar je je wel thuis voelt

Cornelis zei

Begrijpend lezen, ook een kunst.

Anoniem zei

slaap lekker cornelis

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link