09 mei 2016


Uitzending Voetbal Inside (ma 09-05-2016)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 9 mei 2016. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Simon Zijlemans, Marcel Brands, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de derde helft.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

merci!

Willem Holleeder Breikvik Erdogan zei

Bedankt weer voor de link. Dat wordt weer genieten geblazen!

Anoniem zei

Dank je wel. Even een vraag: Waarom is het bestand van de normale uitzending MP4 steeds zo klein, en deze van de 3e helft groot zoals voorheen?

Is het gewoon niet mogelijk om de gewone uitzendingen in grote goede kwaliteit aan te bieden zoals voorheen het geval was???

Anoniem zei

Ajaxinside

Johan Snorfiets zei

Toch triest dat die zich in clownspakken uitdossende walrus met z'n Turkensnor elke keer blijft beweren geen Mokumfan te zijn, terwijl al jaren overduidelijk is dat ie elke avond, na op straat als een kleine doodsbange meid weg te rennen voor een groepje 10-jarige bontkraag-Mocro's, een vette dildo met dwergenlogo in z'n behaarde en ongewassen poeperd loopt te pompen.

Han CNX zei

Die Derde Helft wordt wel steeds beter he.. Geweldig deze keer. Wim Kieft! Bedankt!!

Anoniem zei

Wim bedankt, kom gauw terug!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link