14 mei 2016


Minder kijkers voor Voetbal Inside ten opzichte van vorig seizoen

Voetbal Inside heeft dit seizoen iets minder kijkers weten te trekken ten opzichte van vorig seizoen, toen het programma nog onder de naam Voetbal International op TV kwam.

De maandagavond uitzendingen dit seizoen verloren 75.000 kijkers ten opzichte van vorig seizoen. Ook de vrijdagavond uitzendingen leverden kijkers in, gemiddeld 66.000 kijkers per uitzending. Gemiddeld keken er dit seizoen 712.000 kijkers naar de maandagavond uitzendingen en 445.000 kijkers vaan de vrijdagavond uitzendingen.

De best bekeken uitzendingen dit seizoen lagen beide in dezelfde week toen het Nederlands elftal met 0-1 van IJsland verloor. De vrijdagavond uitzending van 4 september 2015 trok toen 612.000 kijkers en de daaropvolgende maandagavond uitzending van 7 september 2015 trok toen 859.000 kijkers.

De slechtst bekeken uitzending dit seizoen was ook tevens de laatste uitzending dit seizoen. Afgelopen vrijdag (vrijdag 13 mei 2016) keken er slechts 322.000 kijkers naar Voetbal Inside.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Er zijn geen flinke ruzies meer tussen Genee en Derksen, dat scheelt kijkers.

Admin zei

Het houdt een keer op, de heren kennen elkaar nu al zo lang dat echte ruzies niet meer van toepassing zijn. Bovendien zijn de meesten intussen ook alle schaamte voorbij, met als dieptepunt Genee die in de uitzending zijn contract tekent. Ook Danny Vera met die goudvis achter de bar zijn we wel klaar mee.

Want dat is de reden waarom VI in de eerste instantie zo'n succes was: de ruzies die ontstonden doordat Derksen, Genee en/of Kraay Jr. zich voor het blok gezet voelden. Daarnaast zullen ze nu ook allemaal een dikker salaris hebben waardoor hun ego groter is.

Onderkruipsel zei

Iets

Anoniem zei

Komen er ook weer compilaties Oliver?

OliverVoetbal zei

@anoniem 15-05-16 19:31
Ja, vanavond komen ze online!

Anoniem zei

@Oliver:

Das mooi om naar uit te kijken, Thanks!!!

Anoniem zei

Zelfde gasten,zelfde grappen,zelfde onderwerpen... tja niet raar dat mensen uitgekeken zijn.

Anoniem zei

Was een foutje in de laatste uitzending om met Casper te beginnen; begin je met Kuyt aan tafel dan haken veel minder mensen af denk ik.

Anoniem zei

het blijft de beste show allertijden

Anoniem zei

Ben ook gestopt met kijken. Ze vallen na al die jaren nog altijd zoveel in herhaling. Hun kijk op het spelletje is ook bar slecht vergeleken met analisten van de BBC bijvoorbeeld. Deze heren zijn niet serieus te nemen.
Derksen en Genee hebben ook een raar wereldbeeld. Ze leven in hun eigen wereldje. Niet fijn om zulke azijnzeikers iedere week te moeten aanschouwen. Ben negativiteit een beetje uit mn leven aan het bannen. Dit programma, Studio Voetbal en alle andere halve gare actualiteiten programma's op de Nederlandse tv mogen mij dus gestolen worden.

Mijn tip aan iedereen. Wil je gelukkig zijn en wil je je niet druk maken om kleine negatieve dingen? Stop met actualiteiten programma's en voetbalprogramma's waar de 'analisten' maar wat lullen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link