13 april 2016


Farid Azarkan eist excuses van Johan Derksen vanwege uitspraak over Marokkaanse voetballers (Pauw)

Johan Derksen was gisteren (12 april 2016) te gast bij Pauw, waarin hij in gesprek ging met Farid Azarkan. Laatstgenoemde wilde graag een excuses horen van Johan Derksen vanwege zijn uitspraken over Marokkaanse voetballers.


Het gesprek met Johan Derksen is hieronder te bekijken.
6 opmerkingen:

Anoniem zei

Kunnen de Marokkanen ook even excuses aanbieden voor lover boy praktijken,overvallen,hinderlijk zijn in tram ,metro,snelweg,trein,kroeg,disco,markt etc. etc.

Bij voorbaat dank!

Rob Amsterdam zei

Hahaha die excuses gaan er niet komen..wat een calimero die Farid

Harrie Hakbar zei

Johan bedoelt het goed, maar verwoordt het slecht en beargumenteerd het nog slechter net als toen rene met de homo-rel. Geldt niet alleen voor marokkanen, ook teveel antilianen, molukkers, somaliërs etc.. is niet goed voor 't evenwicht in 't team en doen vaak ook niet mee met de nederlandse gezelligheid, derde helft, blijven hangen in de kantine. hun aanhang en de spelers reageren vaak te opgefokt, maar dat doen kampers en vogeltjesbuurters ook..

Anoniem zei

Farid wie?

Anoniem zei

Minder, minder, minder!

Adolf Derksen zei

Nadat de zich zowel als toeterzatte dorspsgek misdragende als uitdossende en inmiddels tot sneue karikatuur van zichzelf verworden ongewassen sigaarsabbelende walrus Deksen na het orale pak slaag van Azarkan weer eens met een mond vol kunsttanden naast zijn door de staat gesubsidieerde mattie Pauw zijn stoel zat onder te schijten, toverde de zwakzinnige befsnor weer de bekende stemverheffing-met-bijbehorende-beledigingstactiek uit de hoge hoed. Verder komt dit trieste pesonage niet.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link