14 december 2015


Uitzending Voetbal Inside (ma 14-12-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 14 december 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Gertjan Verbeek, Roelof Luinge, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


10 opmerkingen:

Van Der Gijp zei

Lekker de NBA kijken, ik vind zo geweldig die zwarte mannen van 2.15 lang lekker man

Vluchteling zei

Bedankt weer voor de link! Straks weer even de homo vluchtelingen in elkaar slaan, en wat jonge meisjes aanranden.

René van der Pijp zei

Ga zo effuh me m'n depressieve hondenkop een dikke drol uit m'n behaarde poepgaatje drukken. Lekker tijdens het kijken van 3.440.000 wedstrijdjes op de bank. Lekker man. En natuurlijk me suf rukken op een paar vette negerlullen-porno. Lekker man.

De Knaak zei

http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/a2t/progressive/components/videorecorder/34/343224/343228/a3f77d9e-78b8-3d44-b9fa-ccff01f888ec.ssm/a3f77d9e-78b8-3d44-b9fa-ccff01f888ec.mp4

Dank voor de bovenstaande a2t! Groeten vanuit een gekraakt tuinhuisje met kachel.

Anoniem zei

ik zou het niet erg vinden als genee ermee stopte, te vaak een irritante factoren aan het worden, ook zou ik graag wat meer afwisseling in de gasten zien.

Deze site is verder top! Die hoeft niet op de schop.
Voor zover mijn mening
groetjes,
L. Adyboy

Bangsue Bangkok

Anoniem zei

Sinds de heren die prijs hebben gewonnen is het wat mij betreft ongeveer 1 jaar heeeel matig geweest. Vooral die derksen en die genee konden niet met het sucksex omgaan.
Laatste tijd wordt het weer iets betermaar genee ? Die moet gewoon zijn plaats weten. Zelfs als kieper niet ver geschopt en toch steeds arrogant mee willen lullen over voetbal. Ook het humor deel zou hij aan zijn tafelgenoten over moeten laten. Hij is de laatste tijd nog zieliger dan die neppert van dwdd of die zielige pauw.

Anoniem zei

sorry...en vergeten.....idd deze site is TOP en de 2t zeker ook want internet is hier nog trager dan jan boskamp op de 100 meter.
groenten uit swart-africa

Anoniem zei

terwijl ik hier gefrustreerd nog een zware shag draai en een slok van me vieze schultenbrau bier neem ga ik zo dadelijk weer ff afreageren op die vluchtelingen. Ik moet toch wat he als uitkeringtrekker

Anoniem zei

@15-12-15 05:10 en René van der Pijp stelletjes idioten

Anoniem zei

helaas weer 400 Bad reequest vanuit buitenland? Een oplossing?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link