23 november 2015


Uitzending Voetbal Inside (ma 23-11-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 23 november 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Gertjan Verbeek, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hartelijk dank weer

Fatima (De zus van vluchteling) zei

Bedankt weer voor de link! Ook namens mijn broer, die op dit moment in Molenbeek is, voor zijn eindexamen bomgordel in elkaar knutselen.. Als hij slaagt, geven we een knalfeest!

Anoniem zei

Zij is zo erg zwanger, ik denk dat als ik haar foto van mijn scherm af lik, en dan dat slijm gebruik voor een zwangerschapstest, dat ik dan alsnog een positieve uitslag krijg. Dankjewel!

De Knaak zei

a2t strijder juneit dank wederom. Onder de stoomafvoerpijp van melkfabriek glysofaat lekker warm en veilig kijken joepie!

Unknown zei

A2T:
http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/a2t/progressive/components/videorecorder/34/343224/343228/2a012d99-9cfd-3459-bff6-cdb5cf9eefa7.ssm/2a012d99-9cfd-3459-bff6-cdb5cf9eefa7.mp4

Anoniem zei

Bedankt!

Unknown zei

Graag gedaan!

Anoniem zei

Ok!

Anoniem zei

Waar zit Boskamp? Is ie soms geradicaliseerd als inwoner van een buurgemeente van Molenbeek? Zou wel een aanwinst zijn voor de Islaparasieten: als je hem een bomgordel aanmeet heb je gelijk genoeg explosieven om met één druk op het knopje heel Brussel te herschapen in een krater.

Anoniem zei

ERIC VAN DER MAAS

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link