26 juni 2015


Hans Kraay Jr. per direct weg bij SBS6

Hans Kraay jr. is per direct weg bij SBS6. 'Er is voor hem te weinig werk om op basis van een doorlopend exclusiviteitscontract verder te gaan', liet het commerciële televisiestation vrijdag weten.

Volgens SBS is met Hans Kraay Jr. overeengekomen de samenwerking niet langer voort te zetten. 'Ik heb altijd met veel plezier bij SBS gewerkt en kijk nu uit naar nieuwe uitdagingen en nieuwe mogelijkheden', zegt 'Hansie' in een persbericht.

Hans Kraay Jr. presenteert momenteel bij SBS6 'Lachen om Home Video's' en is verslaggever bij de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal. Hij werkte al ruim 18 jaar voor SBS.

In april werd duidelijk dat Hans Kraay jr. definitief geen presentator wordt voor de Champions League van SBS. Eerder liet de voetbalcommentator weten dat hij mogelijk verslag ging doen bij de Champions League, die volgend jaar door SBS wordt uitgezonden. Of de contractbeëindiging van Hans Kraay Jr. hiermee te maken heeft is niet bekend.

Op de vraag of RTL7 Hans Kraay Jr. snel wilt contracteren wilden zowel RTL7 als Hans Kraay Jr. niet op reageren.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

lul

Anoniem zei

Een paardenlul in het nauw maakt rare sprongen

Anoniem zei

Triest van SBS6. Na jaaaaaren eindelijk fatsoenlijk voetbalrechten gekregen, trekken ze andere mensen aan en doei hansie, schandalig

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link