05 november 2014


Toine van Peperstraten: ''René van der Gijp heeft best sterke analyses''

Toine van der Peperstraten vindt René van der Gijp een goede voetbalanalist en Johan Derksen ''te voorspelbaar''. Dat zegt de FOX-presentator in Veronica Magazine over de RTL 7-presentator

''René van der Gijp heeft best sterke analyses. En natuurlijk zegt hij soms ook de ene week dit en lacht hij dat een week later weer weg, maar ik vind het prettig luisteren naar hem. Johan heeft zijn stokpaardjes. Als iemand ter sprake komt, weet je al wat hij gaat zeggen.''


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Rene weet wel waar hij over praat en heeft ook in de kleedkamer gezeten en kent de slagen van de zweep,en Tione is een huilebalk en dat draag je altijd met je mee om als een kleuter te staan janken in een lege studio.

Anoniem zei

Van der Gijp is een voetballer met een losers mentaliteit die in het veld een mietje was maar daarbuiten vrouwen slaat. Verder heeft hij op de TV een grote bek maar thuis ligt hij depressief alleen op de bank te wachten op z'n volgende inzinking.

En als laatste is hij kaal, scheel, dik en lelijk en moet hij eens uit de kast komen als de gefrustreerde homo die hij is.

Nu jij weer.

Anoniem zei

Hoi. Doe eens je ochtendurine in een potje en bezoek de huisarts...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link