18 november 2014


"Racisme niet bagatelliseren" (Voetbal International)

Fragmenten uit Voetbal International. Op een foto van de gekleurde spelers van het Nederlands elftal zijn verschrikkelijk racistische reacties gekomen. Het OM doet onderzoek en dat is terecht! Maar of het een haalbare kaart is, weet Johan Derksen nog niet.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.

Klik hier om de gehele uitzending van 17 november 2014 te bekijken.
13 opmerkingen:

Anoniem zei

we leven in 2014 en dit gebeurt nog steeds belachelijk ze moeten allemaal aangepakt worden. het is facebook dus adressen/gegevens zijn makkelijk te traceren.

Anoniem zei

Exact wat bovenstaande zegt, stelletje idioten, wit of zwart , dik of dun, scheel of blind wat maakt het uit? Aanpakken die lui!

Anoniem zei

negers lijken meer op apen dan de lichter gekleurde mens, dat is gewoon een feit.
verder is het ironisch dat de grootste groep racisten in nederland nog steeds vrij spel hebben en ik wacht nog steeds tot die beerput een keer wordt opengetrokken.
tot die tijd de hollanders veroordelen is zeer hypocriet.

Anoniem zei

Na al dat Zwarte Piet gelul, met vechtpartijen, kan je hier op wachten. De mensen koken van woede op het moment. Multiculturele samenleving is gewoon 1 grote flop geworden.

Anoniem zei

anoniem 21:27: hou tocj je muil dicht waar zit jij nou weer over te zeiken. het zijn mensen zoals jij en ik en die opmerkingen achter de pc maken terwijl je dondersgoed weet dat zij het nooit in het echt zouden durven maakt het nog meer belachelijker. jij bent een onderdeel van het probnleem met je gezeik.


anoniem 21:41: ondanks ik je punt zie en begrijp, geloof mij nou maar dat de zwartenpieten discussie er niks mee heeft te maken. dit speelt al jaren. het is toevallig dat dit nu wordt uitgelicht en vergroot.

Anoniem zei

@8:06 laat ik dan voor mezelf spreken als blanke autochtoon had ik nooit enig probleem met donkeren maar ik betrap me erop dat elke x in de supermarkt of op straat ik een neger zie ik haatgevoelens krijg en ik mezelf afvraag of die ook het nederlandse sinterklaasfeest wilt afschaffen ten gunste van zijn eigen fucking ego.
fuck die zieke aandachtsnegers die alleen maar bezig zijn voor hun eigen rechten op te komen ten koste van een onschuldig kinderfeestje. ze gaan over lijken om hun eigen ego maar te kunnen strelen en bijten daarbij in de hand die ze voedt want ja het zijn de allochtonen die zijn oververtegenwoordigd in de welbekende instanties voor gratis geld.
en ik dr verdomme maar voor werken en vervolgens zien hoe kleine kinderen huilen van angst bij een kinderfeestje door die zieke aandachtsgeile kut negers.
ironisch maar waar, dankzij dhr gario is er geen oplossing gekomen maar zijn de groepen tegen elkaar opgezet en is de emancipatie juist verder weg dan ooit.

Anoniem zei

@19-11-14 08:57

Jij hebt een probleem. Je haat een onbekende neger in de supermarkt vanwege zijn huidskleur.
Ik zou bij jezelf te rade gaan of desnoods therapie opzoeken om geholpen te worden.
Mocht je dit allemaal niet waard vinden dan kan ik niet anders concluderen dat je blij bent met je vooroordelen. Misschien kick je er zelfs op. In dat geval zeg ik: hang een nederlandse vlag aan je voordeur en wees in je prive en publieke leven gewoon eerlijk openlijk over je racistische opvattingen. In mijn ogen ben je dan tenminste duidelijk en weten donkere mensen wat ze aan jou hebben.

Anoniem zei

volgens mij heb ik geen probleem maar hebben een stel zeurnegers een probleem en is deze hele discussie begonnen doordat die zichzelf gediscrimineerd voelden vanwege een onschuldig kinderfeestje.
ik laat me door witten of zwarten niet uitmaken voor racist omdat ik een kinderfeestje in stand wilt houden, de laatste pure nederlandse traditie.
ik ben nog niet heel oud en ik kan me de vieringen van sinterklaas nog goed herinneren, zwarte piet was voor mij een held iemand die mooie dingen bracht en gelijk aan sinterklaas die zonder elkaar niet konden bestaan. ik als kind zag geen enkel verschil in verhouding en het kwam niet eens in me op te denken dat zwarte piet een slaaf moest voorstellen.
maar het is verpest door een groep zeurende kut negers en witte steuntrekkers waardoor ik mijn kinderen niet hetzelfde feest meer kan geven als ik zelf heb gehad.
mensen die mij dingen afpakken onder leiding van dhr gario die verdomme geld ontvangt uit de staatskas, ook mijn geld, dan heb ik het volste recht mij te verdedigen.
vanaf de eerste dag willen ze alleen maar hun eigen wil doordrammen en zoeken ze tot in de puntjes uit wasr ze allemaal recht op hebben, maar ze leveren geen enkele fucking bijdrage aan deze samenleving ze zaaien alleen maar onrust en haat.

Anoniem zei

@ 19-11-14 12:35

Kun je het gewoon niet in je hoofd halen dat groepen mensen in Nederland aanstoot nemen aan zwarte pieten en dat daar een gegronde reden voor is?

Of vind je het gewoon onbelangrijk wat anderen vinden en gata je eigen plezier voorop?

Als dat zo is nogmaals wees er eerlijk over en uit het overal, vooral bij donkere mensen dan weten deze tenminste dat ze met een boog om je heen kunnen. En daar zul je vast en zeker vrolijker van worden maar zij ook, dat kan ik je garanderen!

Anoniem zei

@anoniem 14:26,

Er is helemaal geen gegronde reden voor hun aanstellerij, dat leg ik je net uit. je bent zelf waarschijnlijk van buitenlandse komaf en hebt nooit met groot plezier dit kinderfeest gevierd.
Want iedere Nederlander die dat feest wel heeft meegemaakt als kind weet dat het helemaal NIKS met discriminatie of racisme te maken heeft.

Als we alles waar een klein groepje mensen problemen mee heeft (90% in NL wilt ZP behouden) maar moeten afschaffen kunnen we ALLES wel gaan afschaffen.
Ik als een dierenvriend bijv, heb grote moeite met het jaarlijkse compleet idiote slachtritueel van onze moslimvrienden.
Laten we dat dan OOK maar meteen afschaffen, want daar hebben de dieren gewoon zichtbaar feitelijk aantoonbaar enorm LEED door in tegenstelling tot ZP waar helemaal niemand leed door heeft, alleen mensen die zich hun hele leven al gepasseerd voelen en een slachtofferrol zoeken vor hun eigen falen in de maatschappij.

En zo is er nog ZOVEEL meer dat we kunnen afschaffen als we jou redenatie moeten gebruiken.

Nederlanders zijn tientallen jaren veel te soft geweest dat deze discussie uberhaupt kon ontstaan.

Ik ben benieuwd wat je hierop te zeggen hebt.

Anoniem zei

Pizza calamiteiten voor jou. Dat heb ik hierop te zeggen.

Anoniem zei

Jullie bekijken het te zwart allemaal. Zo zwart als een verbrande pizza.

Anoniem zei

De hele wereld staat in brand en er staat met Rusland ons nog wat te wachten.Maar waar hebben wij het in legoland over..? Precies of pietje wel of niet zwart mag zijn en rasisme...Ik denk dat het in NL vergeleken met andere landen helemaal nog zo slecht niet is en zelfs zo goed dat men naar dit soort dingen gaat zoeken....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link