01 november 2014


Jacqueline Laats: ''René van der Gijp sloeg me''

De ex-vrouw van René van der Gijp laat in een nieuw onthullend boek weinig heel van de sporter die thuis in niets leek op de vrolijke voetbalanalist die Nederland nu van tv kent.

Zeven jaar lang, van 1988 tot 1995, was Jacqueline Laats getrouwd met de oud-voetballer. De twee hebben zelden nog contact. Hun zoon Sanny, kok en inmiddels vader, komt bij zowel zijn vader als moeder over de vloer. Toch informeren de ex-geliefden nooit naar elkaars welzijn.

In haar boek vertelt Jacqueline Laats over haar huwelijk met René van der Gijp. Zo kwam hij geregeld dronken thuis. ''Dan kon hij zó agressief zijn dat ik bang van hem werd. Voor de veiligheid ging ik hem dan maar een paar dagen uit de weg''. Na de viering van het vijftigjarig bestaan van De Kuip ging het goed mis, schrijft ze. ''Onderweg bij een benzinepomp was hij nog steeds zo kwaad dat hij me op mijn neus sloeg. Het bloed stroomde eruit!''

René van der Gijp heeft nog niet gereageerd op de ernstige beschuldigingen van zijn ex-vrouw.

bron: Telegraaf


13 opmerkingen:

Anoniem zei

De volgende keer harder René

Anoniem zei

Het is gewoon een egoïstische klootzak, irriteer me ook dood aan dat irritante overspannen gedrag van die idioot de hele tijd. Houd gewoon eens je smoel als een ander praat.

Anoniem zei

Lekker makkelijk om zo'n bericht in de media te brengen en iemand daarmee te beschadigen. Als het daadwerkelijk gebeurd is stap je naar de rechter maar ga je niet bellen met de telegraaf, een blad vol met pulp (net als alle kranten overigens).

Tom

Anoniem zei

Reactie van Van der Gijp: "Slaan, slaan, nou nee.. Spanken, dat dan weer wel....

Mac zei

Boekie... leuk man.

Germ Hamstra zei

het is een zak

Anoniem zei

Volgens mij is het een kankerhoer en dus terecht.

Anoniem zei

Als je niet slikt vallen er gewoon klappen.

Anoniem zei

Hoeveel boeken moet mijn ex danwel niet schrijven?Bijna kapot geslagen en sommige verdienen het...Pure aandacht dit en denkt zij nu ook dat het een bestseller gaat worden???

Anoniem zei

Sjonge sjonge

Anoniem zei

In de studio is het altijd een gigantisch mietje, die begint te janken bij iedere overtreding, maar een vrouw een gebroken neus slaan is prima he gijpie? Loser

Anoniem zei

Het interesseert me eigenlijk niet eens meer of het nou wel of niet zo is. Zo iets zo "goedkoop" in de media gooien PUUR om iemand te beschadigen...zielig.

Anoniem zei

René verrijkt zich graag aan de pijn en ellende ten koste van andere mensen en gaat volledig op aan eigen succes. Genietend van een ander zijn emotionele pijn en het onderste uit de kan willen hebben. Wat er uiteindelijk overblijft is voor René. Toch heeft hij een positieve eigenschap want doordat hij zichzelf op feesten en bijeenkomsten heel belangrijk vindt zal hij niet snel roddelen over een ander want daarvoor is hij te belangrijk. René had de mogelijkheid om te reageren maar was zijn gezuip en mishandelingen vergeten. Als een echte narcist was hij schijnbaar ook de door hem voorgestelde abortus en zijn neukpartijen buiten de deur vergeten. Het verwende zondagskindje is niet meer te genezen en blijft emotioneel een holle pijp.

Jacqueline Laats heeft moed en vooral lef. Want als je pijn wordt gedaan mag je best een pijntje terug doen. Meid, je verdiend een Koninklijke onderscheiding.
Vrede en hou van jezelf.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link