29 oktober 2014


Column Wilfred Genee in het AD (28-10-2014)

Iedere week schrijft Wilfred Genee in het AD een column over actuele ontwikkelingen binnen de voetbalwereld. Zijn column van 28 oktober 2014:

Prachtig: Rutten en Manu die op Coolsingel ''hand in hand'' zingen
In de kleedkamer bestaat er echter een totaal andere Fred Rutten. Daar staat een duidelijke, soms strenge trainer met een heldere visie en opvatting. Altijd met een uiterst menselijke kant. Dat bewees hij in het verleden met spelers als Jonathan Reis en Andy van der Meyde of in zijn vriendschap met Wim Kieft. Een bijzonder mens en dat is het.

Lees de column verder op de site van het AD.

Neem nu een abonnement op het Algemeen Dagblad / AD Sportwereld!

Klik hier voor een overzicht van eerdere columns.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Is er iemand die Wil-friet betaalt voor deze onzin?

Anoniem zei

Pure reactie in het algemeen: wat zitten hier op deze site de laatste tijden een idioten, kanker, ebola, etc etc, mij persoonlijk heb je er echt niet mee, maar het niveau wordt hier met de week triester( de serieuze posters en mensen die deze site wel waarderen daargelaten) Het gros hier is dus 16 of nog veel jonger( je mag t hopen, want zulke teksten als volwassene uitspugen is een enkeltje gekkenhuis) Wordt het niet eens tijd dat jullie eens wat respect tonen? Of moet er eerst iemand in je directe kring overlijden aan welke ziekte dan ook? Man man, wat een teksten, GROW UP! En laat but not least: toon eens wat respect voor de eigenaar van deze website, hij hoeft dit niet te doen, en de uploads staan er doorgaans ontzettend snel op, kom op zeg get a life! Of kom achter je scherm weg, dan zul je zien hoe men buiten de deur op jullie reageerd, wanneer je deze teksten buitenshuis gebruikt. Stoer hoor:)

Anoniem zei

Persoon hierboven beetje frustie? Neem een fristie! Lekker fris en fruitig.

Anoniem zei

Nee hoor:) zoals ik al zei mij persoonlijk treft het niet, gaat mij er gewoon om dat het een teksten zijn om je te schamen, Ma goed dat zal hier bij X aantal nog wel wat jaren duren.. en voor de rest zal het me wel, iedereen heeft wel eens ruzie, iedereen heeft wel eens iemand op ze bek geslagen etc etc en dat is opzich prima, we zijn natuurlijk geen moraalridders en dat hoeft ook niet, gaat puur om het respect hebben voor iemand, niks meer niks minder

Anoniem zei

Ben het met bovenstaande helemaal eens,en sinds ze in inrichtingen internet hebben.Word dit bloq er vele malen mee lastig gevallen,en je doet er niks aan.Dus zou als ik de eigenaar van deze bloq was mijn maatregelen treffen...Je leest nauwelijks nog reactie's over de uitzending meer.Misschien moet je stoppen met het kunnen plaatsen van reactie's als het toch alleen maar over onzin dingen gaan.Verder ben ik blij met dit bloq,maar ik zit ook niet in een inrichting en heb een goed en gelukkig leven...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link