26 september 2014


Uitzending Voetbal International (vr 26-09-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 26 september 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Gertjan Verbeek en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


17 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt vanuit de VS! Ik zag dat rtl.nl me de uitzending niet meer wilde laten zien, dus ben blij het op deze manier alsnog te kunnen bekijken!

Anoniem zei

Ja nu valt er niks te zeggen he met wat voor voedsel je het gaat terug kijken en hoe 'ziekte'lang het geduurd heeft voordat je het terug kunt kijken. Voor die mensen raad ik iets aan: https://www.youtube.com/watch?v=0pr4r5_2DmI

Anoniem zei

Overigens typte ik dat terwijl ik een broodje met Schwarzwalder Schinken, kaas en sla zat te eten, interessant he.

Jaap zei

@Anoniem 00:20 Kijk maar uit, de pizaatjes komen je morgenvroeg of anders volgende week weer om de oren. Voor jou raad ik dan ook iets aan: https://www.youtube.com/watch?v=-9-Te-DPbSE

Anoniem zei

27-09-14 00:21
Nee niet bijster

Anoniem zei

Voor alle mensen die gaan janken dat de link niet werkt, hier is een youtube link

https://www.youtube.com/watch?v=pYgj_nXz5JY

sam van brusselen zei

hoe kan VI opnieuw bekijken vanuit BE?

obat kista alami zei

Great Post. nice to visit and walk :)

Anoniem zei

De link werkt inderdaad weer eens niet. Omdat sigaarsnor niet alleen geen oplossing heeft, maar ook op de vele oproepen op dit forum en zijn emails geen reactie geeft, laat ik het erbij. Sigaarsnor's concurrenten plaatsen gewoon op youtube en dat werkt prima.

Anoniem zei

Er is blijkbaar weer gezeik over de rechten van Fox. De bijggoochems die hier andre van duin-links plaatsen snappen er zoals gewoonlijk helemaal weer niks van. Vanuit buiten nederland is het programma nu niet te bekijken, koekebakker!

Anoniem zei

stel je niet aan, je gunt iemand iets of niet. en sigaar snor kan kiezen, en ze weten waarmee ze bezig zijn. Ik wil het zien.

Jotie Derammelaere zei

RTL link werkt inderdaad niet meer vanuit het buitenland. Op de site van RTL zelf krijg je nu een opmerking dat dit wegens bepaalde rechten is. Ook oudere afleveringen zijn nu opeens niet meer bekijkbaar.
Tweede link (de mp4 link) hier van Sigaarsnor werkt voor mij wel perfect. Dikke merci trouwens.

Anoniem zei

mp4 link beschadigt wtf

Anoniem zei

Ok hij werkt thx voor de mp4

Anoniem zei

http://kaassoldaat.com.nu/ voor de mensen die in het buitenland wonen

Rick zei

Altijd leuk om over voetbal te praten

Anoniem zei

Zodra ik internet thuis heb ga ik heel blij zijn met de downloads! Heel tof. Dikke merci vanuit parijs!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link