17 maart 2014


Uitzending Voetbal International (ma 17-03-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 17 maart 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Freek Jansen, Tom Knipping en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoerensnel.

Allochtoon/scheefwoner/uitkeringtrekker/SP-stemmer zei

huppaaa

Anoniem zei

Inheemse schijterij. Pannenkoeken erbij dit keer.

Anoniem zei

Net klaar met mijn zak scheren, en nu lekker VI kijken!

Anoniem zei

Dank. Wat een verademing, Kieft in plaats van die Scholvis

Anoniem zei

Wat een kop en een spraakgebrek heeft die Freek van VI. Alsof er gister nog even 9 combains overheen zijn gereden.

Anoniem zei

Na de onzin van vrijdag over Pardew valt Derksen weer door de mand. Half maart komt hij er pas achter dat Matic inmiddels weer bij Chelsea speelt. Waar hij ook nog een basisspeler is.

Antonio zei

Als er iemand van RTL7 mee zit te lezen... is het misschien mogelijk dat de regisseur in de controlekamer zijn stiffie tijdens de uitzending weer gewoon normaal in zijn broek stopt? Die zit daar natuurlijk een partij te trekken in dat kamertje met shots van al het vrouwelijk schoon in de studio. Nou is dat best ok. Ik wil er geen groot probleem van maken, maar het 5 minuten wachten op die schijtlollige filmpies met Stevens, Van Gaal, Blatter, Maradona en Hansie-Hansie die we al 5,83 miljoen keer gezien hebben, en die Genee steeds heel subtiel door mijn strot probeert te pompen... kan echt niet meer!

Kom op... gewoon met 2 handen. Beetje tempo in die toko. Lijkt wel Omroep MAX dit gekut.

Groetjes uit Tipitapa, Nicaragua

Anoniem zei

Gijp was wel heel druk, Kieft half lam en Gijp en Kieft allebei heel lacherig.

Anoniem zei

Pff wat begint dat vi een negatieve zeikshow te worden over alles wat met eredivisie te maken heeft.. Psv-vitesse was gewoon een goede wedstrijd.

Anoniem zei

Vreemd dat Derksen een veroordeelde crimineel zit op te hemelen omdat hij een boekje van hem uitgeeft. Schandalige uitspraken over een rechter en psycholoog die gewoon hun werk doen. Derksen denkt ook alleen maar aan het geld.

Anoniem zei

Ik vond het een topshow, de afgelopen uitzendingen gaat het steeds meer over voetbal vergeleken met de tijd vlak nadat ze de Televizier Ring wonnen.

Anoniem zei

wim kieft is wel een beetje vermoeiend soms

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link