07 februari 2014


Uitzending Voetbal International (vr 07-02-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 7 februari 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Casper zei

Lekker snel, bedankt!

Anoniem zei

LEKKAHHHHH SNEL!!

Anoniem zei

Jaahaaa daar zitten ze weer... DE MANNEN!

julianrood zei

bedankt!

Han CNX zei

Prima service, dank!

Anoniem zei

Daar mag op geschijt worden boe-ren-kool!!

Anoniem zei

Dank je wederom

Anoniem zei

Boskamp wist niet wat een rolmodel is hahaha. Verder gemiddelde uitzending. Zonder NL beelden is het toch minder.

Anoniem zei

Er is wel meer wat Bossie niet weet hahaha.............

Anoniem zei

Toch knap dat hij miljonair is :D

Anoniem zei

Is dat zo moeilijk dan,ik ben het ook met mijn lts niveau.Hahaha maar hij is dankzij zijn beperkte voetbal vermogen in die Arabische landen terecht gekomen.Dat is zijn geluk geweest en heeft als trainer eigenlijk net als zijn voetbal carriere niks bereikt.Als je hem hoort praten dan is het voor iemand die zoveel voetbal kijkt,zijn kennis van het spelletje zeer teleurstellend....

J. Derksen zei

Boskamp vond dat ''rolmodel'' een moeilijk woord was. Dat is misschien overdreven, maar je kunt niet zeggen dat de man dom is. Meer volks of simpel, maar zeker niet dom. Hij heeft bij Feyenoord en in Oranje gespeeld. Heeft daarna een korte succesvolle periode als trainer gekend. Hij is in zakelijk en financieel opzich succesvol. Ik denk niet dat de regeerders hier miljonair zijn.

Een ''dom'' persoon zou dit niet zomaar kunnen. Wat meer respect is wel gepast.

Anoniem zei

@Hr. Derksen
Waarom zouden reageerders hier geen miljonair kunnen zijn,zoveel geld is dat nou ook weer niet.En ik zeg niet dat Bossie dom is,hij is simpel dat absoluut.Alleen als je voetbalanalist bent en je kijkt zoveel wedstrijden.Dan verwacht je geen uitspraken die kant noch wal raken.Zakelijk succesvol lijkt me wat overdreven!!!Wat heeft ie geproduceerd of uitgevonden dan,hij heeft zakken gevuld in de Arabische landen wat iedere lul de behanger kan...Die een beetje op niveau heeft gevoetbalt...3 keer met Anderlecht kampioen worden,en in die tijd toen er maar 1 club bestond in Belgie en dat was Anderlecht.Had niet uitgemaakt wie er op de bank plaats nam...Maar voor de goede orde Bossie is wel een toffe peer.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link