04 januari 2014


Wilfred Genee ondervraagd in 'verhoorkamer' (Bureau Sport)

Wilfred Genee was gisteren (3 januari 2014) te zien in het programma Bureau Sport. Daar deed hij mee aan het onderdeel 'de Verhoorkamer'. In dat onderdeel werd onder andere de relatie met Johan Derksen, het af en toe platte niveau van Voetbal International en zijn kookboek besproken.

Het item is hieronder te bekijken:


Klik hier voor meer uitzendingen van de Bureau Sport.


31 opmerkingen:

Anoniem zei

Tip voor een volledig beeld.
http://www.youtube.com/watch?v=xB3wrW8Hyz4
Sony Vegas :)

Anoniem zei

Wilfred was boos op het laatst, Ze hadden wsl beloofd meer over zijn boek te praten.

Anoniem zei

Zou gijp er wel eens willen zien. Kan hij de hele tijd over zijn duimpje zitten wrijven, en zenuwachtig lopen te lachen met zijn zwetenende plofkop.

Anoniem zei

Mooi dat zijn boek zo werd behandeld. Even vertellen dat ze helemaal ziek van die promotie worden en vervolgens geen enkele aandacht meer aan schenken.

Evg076 zei

Ik weet niet wat het is, maar ik erger me steeds vaker aan de altijd cynische ondertoon die er in Genee zijn antwoorden zit. Dat wordt hier bij Bureau Sport ook heel duidelijk. Ik vond hem altijd een erg goede presentator maar tijdens Voetbal International word ik af en toe een beetje moe van hem. In ieder geval op 2 momenten:

1. Als Hans Kraay er zit. Ik ben echt benieuwd naar wat hij te melden heeft, maar als Kraay aan het woord is dan zit je al te wachten tot het moment dat Genee hem onderbreekt. Dat grapje kennen we inmiddels wel. Kraay gaat daar overigens steeds beter mee om!

2. Genee is degene die als presentator o.a. moet zorgen dat het niet saai wordt, maar hij geeft bijvoorbeeld Derksen steeds opnieuw heel veel ruimte om bijvoorbeeld uit te leggen wat hij van Louis van Gaal vindt. "Ik heb niks aan te merken op zijn trainerskwaliteiten, maar hij moet niet met stemverheffing gaan spreken", is Derksen zijn mening dan vaak. En dat mag hij uitzending in, uitzending uit weer verkondigen. Dat weet ik op een gegeven moment wel. Als er niet genoeg onderwerpen zijn om over te spreken dan moet je niet 2 uitzendingen van anderhalf uur per week maken.

Evg076 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Die Genee is een zak.

Werner zei

Helemaal eens met Evg076.
Een tijdje geleden vond ik dat cynische wat hij in interviewtjes vaak had wel leuk, maar nu pas prik ik er door heen (wat laat, ik weet het)
En zijn gedrag tov Hansie Hansie is ook tenenkrommend.

Anoniem zei

Yes, mee eens.

Hoe Johan en Wilfred met Hansie omgaan is tenenkrommend, en totaal niet leuk.

Ondanks dat het een topshow is, is dat het enige makke van VI. Ze gaan altijd zo lang door met dezelfde grap. Veel te lang. Zie Blatter. Zie dat huilen van Peperstraten. Zie Hansie elke keer op dezelfde manier uitdagen.

Zie ook sommige gasten. Zoals Boskamp. Prima kerel, maar geen boeiende kerel op TV. Te lievig. Zeker niet boeiend genoeg om heel vaak te zien. Dan is Kieft interessanter. Aad de Mos op zijn tijd is ook niet verkeerd.

Evg076 zei

Inderdaad. Ik heb dat cynische ook een tijdje leuk gevonden. Totdat je het door hebt.

Kieft vind ik ook een steeds leukere gast. Bij alle andere gasten dan Kraay zit ik veel relaxter te kijken. Maar dat ligt niet aan Kraay zelf, want inhoudelijk hoor ik hem graag.

Het voordeel van VI vond ik altijd dat je kon zien (en dat werd ook uitgesproken) dat er niks vooraf wordt afgesproken of geoefend. Wat je ziet is echt en niet of nauwelijks voorbereid. (Je wordt in sommige andere televisieprogramma's als kijker echt belazerd waar je bij zit. "Maar dat is televisie maken" wordt dan gezegd). Dat onbevangene en spontane verliest VI de laatste tijd, juist door die standaard grappen en terugkerende onderwerpen. Jammer

Antonio zei

Pleurt up! Heeft Genee een kookboek?! Dat wist ik helemaal niet joh! Die mag hij eens een keertje promoten dan. Anders verkoopt ie ze niet hoor.

Anoniem zei

Er is natuurlijk maar 1 boek op de wereld over gezond eten, en dat is het boek van Genee.

Anoniem zei

Gijp is een alcoholist.

Anoniem zei

Ik vind die Genee zo'n ontzettende lul.

Heb het idee dat hij werkelijk eeuwig en altijd een rolletje speelt. En niet zichzelf is.
En dat zorgt ervoor dat ie een soort van schild om zich heen heeft. Hoeft ie zich nooit open en kwetsbaar op te stellen.

Anoniem zei

Ik zou niet door één deur kunnen met Genee. Ik hou van iemand met veel zelfvertrouwen en misschien randje arrogant zoals Zlatan maar dan moet je ook authentiek zijn.

Bij Genee prik ik daar direct doorheen. Dat boek komt ook mijn strot it.

VI heeft jarenlang echt boeiende tv gemaakt maar soms eens in de zoveel tijd heb je ook vernieuwing nodig anders haken mensen af en groei je niet meer. De heren aan tafel zijn altijd de zelfde 3...Boskamp, Kieft en Hansie...Leuk maar wat meer afwisseling is fijner.

Niemand wilt daar zitten...dat is niet iets om trots op te zijn. Iets serieuzer mag wel en dan krijg je gasten aan tafel als Advocaat, de Boer maar misschien ook spelers.

Anoniem zei

Spelers mogen daar niet aan tafel zitten, omdat ze onder contract staan bij Fox, die tv uitzendgeld aan hun club betaald,dus aan de spelers. Hetzelfde geldt volgens mij ook voor trainers. Dit werd in het begin van het jaar in een uitzending van VI verteld.

Anoniem zei

Maar dan nog.
Er zijn denk ik genoeg ex-spelers en trainers die nu nergens onder contract staan, en die toch interessant genoeg voor VI zouden kunnen zijn.

Onderkruipsel zei

Je merkt dat iedereen weer reikhalzend uitkijkt naar de eerste uitzending.

Anoniem zei

hier heeft wilfred gewoon echt een misplaatste arrogante houding, juist waardoor die zo succesvol is geworden door niet zoals het incest kliekje van hilversum te zijn maar nuchter en authentiek dat begint hij nu te missen.
je zag het in egypte gebeuren, in griekenland, in rome, in duitsland en nu in soesterberg.
het begin van het einde. helaas.

Anoniem zei

Kk interview zonder diepte

Anoniem zei

Mooie genuanceerde, onderbouwde mening...

Anoniem zei

http://www.youtube.com/user/VIHumorlachen/videos

JE BAAS zei

Oliver, maak hier maar een nieuwe post van: http://www.nu.nl/achterklap/3674096/wilfred-genee-trekt-zich-niets-van-kritiek.html

Anoniem zei

Duurt wel even voordat Oliver dat doet.
Het VMBO is nog niet uit.

Anoniem zei

Maak je eigen vwo blog dan hoer.

Anoniem zei

Haha.
Oliver, als je gaat schelden, doe het dan onder je eigen naam.

Anoniem zei

Ok

Boerenkool zei

Interessant om te kijken

Anoniem zei

Nieuw topic onderwerp :

http://www.telegraaf.nl/prive/22208465/___Tom_wil_Wilfred_niet_bij_NOS___.html

Anoniem zei

Is Ollie niet je moeder

Anoniem zei

Nee, dat is mijn moeder niet.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link